onsdag den 24. september 2014

New in: Selvsiddende bher


Godaften til jer alle derude,

Nyder I denne onsdag aften (hvor der ikke rigtig er det mest spændende i tv)? Jeg har fået set Venner og De brændte børn. Det var jo fint - men der er ikke så meget andet spændende. Så derfor har jeg fået lagt lidt forskellige ting til salg på Facebook og også allerede fået to handler i hus og en tredje på vej - så det er jo alletiders! Jeg vil rigtig gerne få ryddet op og ud i klædeskabet og i kasserne på reolerne og så er det jo fint, at kunne tjene lidt hjem på det igen. Man har jo så meget liggende, som man ikke får brugt og, i hvertfald i mit tilfælde, kan det være svært at overskue, hvad man så egentligt har i skabene. Så jeg er begyndt at tænke lidt efter min kærestes råd: Når der kommer noget nyt ind i skabet, bør jeg tage noget gammelt ud (sælge, smide ud, forære væk).

Derfor har jeg også god samvittighed over mine nye lækre selvsiddende bher og nipple cover, som jo er super praktiske!


Det første er disse nipple covers eller runde silikone covers, der dækker brystvorterne, hvis man nu eks. ikke kan/ønsker at have bh på under en nedringet kjole eller lign. De er lavet i hudvenlig silikone og er super nemme at få af og på, men sidder selvfølgelig stadig fast. For at I kan bedømme størrelsen, har jeg lige lagt en ti-krone ved siden af. Jeg synes, at de dækker helt fint :)Derudover har jeg også fået mig to forskellige selvsiddende bher. En billig samt en luksusmodel. De er begge med en sort bomuldsoverflade, men kunne også fås i hudfarvet. Jeg har aldrig før set dem med bomuldsoverflade - kun i ren silikone hele vejen igennem - men jeg kan faktisk rigtig godt lide, at det er bomuld, da jeg simpelthen synes, det sidder bedre under stoffet af kjolen/toppen. Før i tiden havde jeg en af de populære i ren silikone, men disse her føles meget mere som rigtige bher.


De klæber sig til brystet og afhængig af hvordan man sætter dem, kan man få løft og push-up effekt. Jeg synes, de er super fine til en low back kjole/top eller en stropløs. Det kan måske være lidt svært at tyde ud fra billederne her, men luksus bhen er med mere fylde og hullerne i silikonen tillader huden bedre at ånde og derudover er kvaliteten selvfølgelig mere 'kraftig' i det og bedre end standard bhen og så kostede den kun 39 kr. mere. Den selvsiddende silikone bh jeg havde førhen var også ret tynd i det og jeg kunne godt savne min push-up bh, når jeg brugte den. Derfor er jeg super glad for den ekstra fylde, der er i den nye her :)

Alle tre ting er købt hos selvsiddendebher.dk og jeg er rigtig fint tilfreds! Se evt. de nedenstående billeder - de taler for sig selv :) Og desuden kan I få 15% rabat med koden SUS15


Ingen kommentarer:

Send en kommentar