mandag den 15. september 2014

New in: Smuk dansk design, pude og bakke

Så er dagen ved at stå på held og jeg håber, at I allesammen har haft en rigtig dejlig dag (+ weekend) samt at I har fået en god start på ugen. Jeg har haft en rigtig skøn weekend hos min familie, hvor den bare har stået på hyggeligt samvær, god mad, massere af snak, sjov og lange gåture i den flotte natur. Derudover har jeg også nydt en shoppingtur, hvor jeg desværre ikke kom hjem med så meget andet end curlere (velcro rollers), en ansigtsmaske, et par toppe og et lille billede - der heldigvis passede perfekt i en af de rammer, jeg har købt og nu har haft stående i skabet i et stykke tid. I får nok billedet at se en anden gang, men nu vil jeg vise jer, hvad den spændende pakke, jeg fik med posten lige inden weekenden, indeholdte: To lækre danske design items fra interiørshoppen BARKshop, som jeg først lige for nylig har stiftet bekendtskab med.

Nu skal I se, hvad der gemte sig i pakken:

 




Hvad synes I?

Jeg er personligt helt vild med begge items og det var kærlighed ved første blik, da jeg så puden, som bare passer perfekt ind blandt mine andre grå og hvide puder i den sorte lædersofa, der straks fik samlet dem alle med det sorte tryk. Som I jo nok ved, er jeg stor fan af metallic farver og derfor er guldtrykket ligeledes med til at skabe fin sammenhæng til resten af mit pynt i stuen. Puden er fremstillet i bomuld, har en størrelse på 50*50 cm. og så har den, den en udvendig lynlås på bagsiden, der giver puden et lidt råt look over sig. Og forresten så medfulgte pudefyld også, så jeg skulle ikke ud og have fat i en inderpude, hvilket er super dejligt!


 

Og det var samme forelskelse, der kom over mig, da jeg så Kaleido bakken i den fine abrikos-farve. Jeg har længe haft øje på den fine bakke i denne farve og i grå (som I jo nok kunne gætte), men jeg har haft lidt svært ved at beslutte, hvordan det skulle indgå i indretningen uden af blegne under det øvrige pynt og derfor er jeg rigtig glad for, at jeg valgte den abrikos farve, der står som en smuk (og stadig lys) kontrast til mine mange sort/hvide ting. Bakken har jo et utal af anvendelsesmuligheder og kan mixes på kryds og tværs enten alene eller sammen med flere bakker i forskellige størrelser. Kun fantasien sætter grænser. Denne bakke i str. small måler 22*19 cm. og er fremstillet i metal, så den kan holde til lidt af hvert, hvad enten man ønsker at bruge den til stager, vaser, smykker, nøgler, karameller ect. ;)


Begge mærker er som sagt danske designmærker, som jeg synes, er nogle af de fedeste på det danske marked og hvem vil ikke gerne støtte op om dansk design, så vi kan få vores smukke kultur delt med resten af verden. House Doctor blev grundlagt for ca. 15 år siden af 3 søskende, der sammen drev en brugskunstforretning og fik ideen til selv at sætte en produktion igang. Kollektionen består af alt lige fra møbler til interiør og boligtilbehør i en uformel, personlig og nordisk stil, der ligefor tiden er noget af det hotteste indenfor boligindretning, ikke bare i de danske hjem men faktisk også på det globale plan, hvilket er god grund til at være ganske stolt af vores danske designere. Hay er nok også en af de mest kendte danske designklassikere, der kom til indenfor nyere tid (2002) og har det mål at få det danske design tilbage på verdenskortet med den nutidigt, innovative og originale stil, som Mette og Rolf Hay søger at opnå med ders designs af både møbler og boligtilbehør i god kvalitet og i et sprødt design med både dæmpede toner og sprudlende farver. Og begge mærker har BARKshop et stor udvalg af!


Jeg modtog pakken allerede dagen efter og de lover også 1-2 dages leveringstid, så dét er noget, vi kan lide - for når man har bestilt sådan nogle lækkerier, så er det virkelig svært at vente med at få dem ind i hjemmet! Fragten koster også kun 39 kr., hvis man bestiller for under 499 kr. og derover er fragten gratis og det er virkelig en farlig side, for man kan sagtens kommer op over de 500 kr. ;) De har alle de lækre mærker som, udover Hay og House Doctor også inkluderer eks. LyngbyFerm Living og Kähler - så jeg har faktisk fundet mig en hel masse lækre sager til min ønskeseddel hos den webshop. I øvrigt kan jeg også se, at de har en fysisk butik i Give, så hvis man lægger vejen forbi de kanter, så vil jeg bestemt anbefale, at man lige smutter indenom BARKshop og lade sig overøse af forfriskende inspiration til hjemmet <3





2 kommentarer:

  1. Sikke nogle fine køb du har gjort dig :-)

    SvarSlet
  2. Mange tak Katrine :) Jeg er også bare så vild af begejstring. Synes de sætter prikken over i'et herhjemme <3

    SvarSlet