torsdag den 18. september 2014

Så er det snart jul! eller ikke helt men alligevel ;)

Hejsa allesammen,

Nyder I denne solrige torsdag?
Jeg har jo allerede 'weekend', da jeg har læsedag og det er super skønt. jeg har dog ikke fået læst noget endnu. Men det skal jeg selvfølgelig nok få sørget for at komme i gang med, nu da jeg er komme hjem fra forelæsning, har spist og handlet ind.

Liige inden jeg går igang med lidt oprydning og læsning, vil jeg fortælle jer om min plan ;) Jeg vil lave en pakkekalender til min mor igen i år (sidste år var det en adventskalender og forrige år også en pakkekalender) og derfor er jeg allerede nu begyndt at gå og kigge efter lidt spændende sager, så jeg kan give hende den færdige pakkekalender til hendes fødselsdag (sammen med andre gaver naturligvis ;)) i november måned. Lige pt. sidder jeg også og byder på lidt forskellige på eBay - der kan man jo få en masse sjove sager til ingen penge.

Nu håber jeg ikke, hun læser med her.. Men hvis I selv overvejer at lave en sådan kalender, så kan jeg da afsløre, at jeg overvejer ting som:
Lækker kaffe, små smykker, sådan en håndklæde-turban, ny nøglering, en fin kølepose til frokosten, lidt make-up, måske en lille fin vase, noget lækkert slik, et dameblad... og så er jeg ikke lige kommet i tanke om mere, men jeg er sikker på, at der nok kal dukke en masse op hen ad vejen ;) Hvis I selv overvejer lignende eller har gode ideer, er I mere end velkommen til at komme med forslag :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar