tirsdag den 23. september 2014

Sunde færdigretter og guf

Hej allesammen,

Dagens træning tog vidst lidt hårdt på mig. Jeg havde trænet arme i fredags og havde givet godt gas - så skete der noget i søndags (er ikke helt sikker på hvad egentligt) og min biceps i højre arm begyndte at gøre ret ondt og blev noget øm, når jeg trykkede ind på den. Men det aftog og der var intet at mærke igår. Derfor trænede jeg så arme i dag og det fortryder jeg - nu gør det ondt igen. Så armen må have lidt ro. Godt jeg har fået fyldt lageret op med 'førstehjælp til ømme og stive muskler og led' fra Camette! Som jeg lovede jer i det indlæg, så ville jeg fortælle jer lidt om de måltidserstatningsprodukter, jeg har fået hjem sammen med 'førstehjælperene' - Så det kommer her!
Jeg bestilte jo som sagt denne startpakke, da man på den måde bedre kan få smagt de forskellige produkter og finde sine favoritter. Pakken/kuren indeholder 56 måltider og hedder NOKA-kuren. Det er en slankekur/vægttabskur bestående af måltidserstatninger med en sammensætning af alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som man har brug for. På forhånd havde jeg bestemt, at jeg ikke ville følge den 'slavisk', men i supplering i fht. min ellers ret sunde og varierede kost i sammenhæng med at få min fedtprocent ned, få mindsket mit sukkerindtag og højnet min proteinindtag. Og til netop dette formål fandt jeg disse produkter perfekte.

Normalt koster pakken med de 56 måltinder 975 kr., men lige nu er den til specialpris á 780 kr. og så får man 7 måltider med choko/karamel müsli, 15 * Milkshake (hvor man selv vælger hvilken smag), 7 * Kyllingesuppe, 4 * Speghetti Bolognese, 3* Taco Gryde, 3 * Grøntsags Gryde, 4 * Banan Konfekt Bar, 4 * Karamel Konfekt Bar, 3 * Jordbær Crisp Bar, 3 * Choko Crisp Bar, 3 * Æble Crisp Bar, en shaker til milkshaken og en brochure på det hele. Så det er jo med at udnytte tilbudet, nu det er der :) Man har selvfølgelig også mulighed for at købe produkterne enkeltvis indenfor kategorierne: morgensmadsprodukterkonfektbarer og crisp barermilkshakessupper og middagsretter - hvor der også er flere varianter end dem, der er med i pakken her. Derudover kan man også få en mindre prøvepakke, hvor man lige kan smage 14 forskellige af produkterne - og den pakke er også på tilbud lige nu til 196 kr. (med en førpris på 280 kr.), så hvis man ikke er helt lige så modig som jeg og tør kaste sig ud i det, så kan man jo altid starte med denne pakke og lige få smagt lidt af hvert.

Nu har jeg jo selv været i gang med at smage de forskellige produkter og det er dejligt med vægtreducerendeprodukter, der endelig smager af noget! De smager jo som 'rigtig' mad og det synes jeg, gør det meget nemmere at spise sundere. Jeg er meget glad for de gode muligheder, som Noka-kuren tilbyder, indenfor sunde alternativer til alt lige fra morgen- til aftensmaden, hygge-snolderen og det hurtige måltid 'on the go'. Det er faktisk endnu en fordel ved produkterne; det er super lette og hurtigt tilberedte færdigretter, der tager få minutter at tilberede. Det er super smart, for der hvor jeg typisk falder i 'fedt-fælden', er når jeg kommer træt hjem efter en sen dag, og klokken er blevet mange og jeg ikke har fået lavet mad, eller måske heller ikke fået handlet ind - og bare ikke orker eller er for sulten til at kunne vente på den tid, det tager. De her produkter er simpelthen så smarte lige at kunne have i skabet og hurtigt lave, når man har travlt/ kommer sent hjem/ er træt/ blodsukkeret er helt i bud og man ikke lige kan stå og bruge en time på maden. Så kan man alligevel nyde et varmt, velsmagende, mættende måltid sund og nærende mad! Et koncept jeg er stor fan af.

Nedenfor kan I se lidt billeder af de forskellige produkter og nogle af de tilberedte og ja, det smager lige så lækkert, som det ser ud!

Lækker crispy müsli med chokolade og karamel

Jeg er især helt og aldeles forelsket i konfektbarene, der virkelig smager som slik!

Alt for lækkert og et perfekt alternativ
til marsbaren en fredag aften i sofaen!

Perfekte barer (der virkelig mætter) til at tage med på farten eller madpakken.
 
Hvem elsker ikke milkshake? Jeg gør! Og det er så lækkert med så mange varianter.


 
Især kyllingesuppen er jeg stor fan af - den smager og dufter så dejligt!


Spaghetti Bolognenese på sund vis - den smager perfekt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar