søndag den 26. oktober 2014

Ebaykøb

Godmorgen allesammen,

Jeg håber, I alle har nydt den ekstra time (da vi har stillet uret tilbage i nat). Jeg sidder lige nu og hygger med mig selv og en skål havregryn, mens resten af familien sover. Det er så dejligt fredeligt.

Hertil morgen tænkte jeg, at jeg ville vise jer lidt af de lækre sager, jeg har fået hjem fra Ebay og nogle af de ting, jeg går og venter på. Måske det kan inspirere :)

Jeg venter på:

Sweatpads, 30 stk. for ca. 17 kr. inkl. fragt

Det fineste lille lommespejl m. kam til ca. 5 kr. inkl. fragt

Fibermascarasæt til ca. 29 kr. inkl. fragt

Sølvhalskæde på auktion til ca. 5 kr. inkl. fragt

Tørklæde til ca. 23 kr. inkl. fragt

Armbånd på auktion til ca. 2 kr. inkl. fragt

Strikbluse til ca. 62 kr. inkl. fragt

Lædertaske på auktion til ca. 50 kr. inkl. fragtJeg har fået:

Leggings til ca. 34 kr. inkl. fragt

De er meget tynde i stoffet og svarer tykkelsesmæssigt til et par leggings og ikke et par jeggings, som man måske kunne tro. Men de er rigtig fine i stoffet og lækre bløde at have på. Jeg har købt et lignende par på Ebay før, som sad forfærdeligt, men her er pasformen god og de er dejligt komfortable at gå rundt i. Overvejer at købe et par mere i en anden farve.

Tandstikker-tråd, 100 stk. for ca. 11 kr. inkl. fragt

Super billigt og de virker, som de skal. Kom i 4 'poser', så man skal ikke have alle 100 liggende i skabet på samme tid. Kunne jeg sagtens finde på at købe igen.

Flettet hårbånd til ca. 12 kr. inkl. fragt

Rigtigt fint og lækkert i kvaliteten. Det er dog lidt lille i størrelsen og jeg kunne forestille mig, at er man lidt større end mig, vil det være svært at få det af og på. Det er heller ikke så bredt som på billedet, men det synes jeg kun er positivt.

Håndklædeturban til ca. 5 kr. inkl. fragt

Sjov lille dims, der er rigtig lækker at bruge, hvis man som jeg har langt hår og gerne lader det lufttørrre, men ikke gider slæbe rundt på et tungt vådt håndklæde over skuldrene.Ingen kommentarer:

Send en kommentar