lørdag den 18. oktober 2014

Efterårshygge

God formiddag allesammen,

Grunden til at der har været lidt stille på bloggen hen over efterårsferien, er at jeg valgte at tage hjem og være hos min familie. Det har været rigtig dejligt med en masse tid sammen med dem og ikke at jeg sådan lige kan remse alt muligt vildt op, vi har lavet alle dagene - vi har bare rigtig hygget os! Det er også blevet til besøg hos moster, nogle veninder, lidt shopping, æbleplukning, bagning, Halloweenevent, lange gåture, huskiggeri (ikke til os), gode film osv. Alt i alt har jeg faktisk haft nok at se til men samtidig fået slappet rigtig godt af og det har jeg virkelig nydt! Især når jeg ved, at der nu kan gå længe, inden jeg ser dem alle igen. Jeg får travlt på studiet og kæresten på arbejdet - og nårh ja, så skal jeg jo også selv starte i nyt arbejde (som i nok skal få meget mere af vide om), jeg venter dog stadig på at få af vide, præcist hvornår.

Nåh, men mht. bloggen og indlæg i den kommende tid, så tror jeg, at jeg vil lave jer et par Ebay-indlæg. Jeg har købt lidt godter hjem og måske der endda også ligger nogle til mig, når jeg kommer hjem. Dem skal I da have at se! Og så skal vi have noget mere træning ind igen, for nu har skulderen fået ro og hvile, så jeg tror, den er helt kampklar igen!

Derudover så vil kæresten gerne igang med et vægttab og her vil jeg selvfølgelig gerne være ham behjælpelig. Han har dog en lidt anden tilgang end jeg - eks. så går han meget ind for at mindske stivelse i kosten, hvor jeg mere 'bare' har fokus på makrotallene. Så det bliver også spændende at udveksle viden og også at han kommer lidt mere på banen mht. en sundere kost ;) Hvilket har været lidt svært for mig, da han nemt har faldet i 'slikkrukken' og sommetider har trukket mig med.

Jeg forestiller mig også, at vi skal se lidt på efterårs- og vintermoden og finde nogle dejlige varme sager frem, der kan lune os hen overvinteren. Jeg mangler i hvertfald selv inspiration og tænker, at I nok også gør det samme. Nogle varme striktrøjer, vamsede tørklæder, foerede støvler osv. skal vi da lige have kigget lidt på!

Og sidst men ikke mindst, så synes jeg også, at vi skal tage et kig ind i boligindretningens efterårstendenser og se på, hvordan vi kan få noget varme og hygge ind i hjemmet til at skabe lidt lys og liv til de sene efterårsaftener.

Jeg håber, det er noget der falder i deres smag og I er selvfølgelig mere end velkommen til at sige til, hvis der er noget, I godt kunne tænke jer, der kom lidt mere af på bloggen.

Ha' en dejlig lørdag allesammen <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar