torsdag den 9. oktober 2014

Tilbudsshopping = Hudpleje og andet lækkert til mig

Så har jeg fået bestilt lidt lækkerier hjem fra Med24.dk og jeg tænkte, at jeg lige ville tippe jer om de gode tilbud, der er at finde :)Jeg har hørt rigtig meget godt om Prinoc produkterne, der skulle minde meget om Basiron - bare til billigere penge og så affarver de ikke tøj, håndklæder, sengetøj mv. Så dem måtte jeg jo prøve. Som I måske har læst tidligere, så er min hud begyndt at opføre sig rigtig frygteligt. Jeg har så forfærdeligt uren og fedtet hud for tiden (samtidig med at den er tør) og min læge sagde også, at det var hvad, der kunne ske, da vi blev enige om at skifte p-pille-mærket. Det skulle bare være en overgangsperiode (hvor jeg dog virkelig håber, det bare er det!), men det store problem er, at jeg simpelthen ikke kan lade være med at pille og kradse og det er også noget af det, jeg arbejder på, at lægge fra mig (dum vane!). Derfor håber jeg på, at Prinoc og så den her lovende ansigtscreme fra T-Zone kan mindske mængden af bumser, samtidig med at jeg vænner mig af med at røre ved dem.Så har jeg også bestilt lidt daglige fornødenheder i form af vitaminpiller (hvilket jeg var løbet tør for), min all-time favorit til tør hud, glansløst hår mv.: Niveacremen samt tandtråd og en solotandbørste. Solotandbørsten har jeg ledt længe efter - den var ikke nem at finde, men de har faktisk flere slags inde på Med24 og den elsker jeg allerede. Jeg har haft store problemer med en af mine visdomstænder, der efter laaang tids 'dvale' igen er begyndt at skyde op og den er så svær at få børstet ordentligt, men nu går det jo nemt! Min kæreste snakkede faktisk også om her den anden dag, at han har problemer med sine kindtænder og huller. Jeg foreslog ham også, om ikke det kunne være en idé at prøve sådan en børste her og tænk engang, han havde faktisk aldrig set sådan en :)


Og så til det lækre, eksklusive luksus man godt må unde sig selv engang imellem. Jeg bestilte den dejligste, blødeste rens og skintonic fra Elizabeth Arden, der efterlader huden ren, frisk og blød uden at udtørre. Normalt plejer det at være et okay dyrt mærke, men nogle steder kan man altså godt finde det lidt billigere og nu havde de jo tilbud på Med24.dk, så det måtte jeg bare unde mig selv! Og den lækreste chokolade - jeg engang købte et sted i Århus - faldt jeg også lige over og kunne ikke lade være med lige at klikke en med hjem også ;) Den skal jeg hygge med i aften.

Jeg er fan af webshoppen, hvor man jo kan få alt fra cremer og make-up til håndkøbsmedicin og specielle fødevarer og vil da anbefale, at man tager et kig forbi - Men pas på, de gode tilbud er virkelig lokkende! ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar