fredag den 14. november 2014

Julegaveidé: Urskrin i kernelæder

Så er jeg lige så stille begyndt på julegaverne og det kan jeg også anbefale andre at gøre, hvis I vil slippe for udsolgte varer, netbestillinger der ikke når at komme inden jul pga. travlhed, stressede butiksmedarbejdere, masen og skubben og nødløsninger i sidste sekund. Puh, det er i hvertfald noget, jeg ikke gider og især ikke, når jeg har flere eksamener i december. Jeg synes bestemt, at der er noget hyggeligt ved at gå og købe gaver i de juledekorerede gader dagene inden jul - men så hellere at det er spillegaver eller nogle ekstra småting, end julegaverne til dem, der betyder mest. Derfor vil jeg hellere være på forkant i år og nu skal I bare se, hvad jeg har fundet på Luxbox.dk! Jeg er komplet forelsket og har allerede skrevet den på min egen ønskeseddel også ;)

Et super flot og eksklusivt urskrin i kernelæder og med glaslåg fra Lindenæs med plads til 10 ure. Det er ægte kernelæder håndfremstillet af kalveskind og er derved sikret en høj kvalitet. Sygningerne er sorte og urpuderne er fremstillet i slidstærkt PU-læder, der bevarer formen og er nemt at rengøre. Låget er i sikkerhedsglas og der er metallås, der kan aflåses med nøgle. Alt i alt et rigtig elegant og tidsløst design, der sikre en forsvarlig opbevaring af dine ure samt dertil samtidig giver en smuk fremvisning af urene. Det klassiske design egner sig både til den unge som ældre og kvinden som manden. Jeg er helt forelsket i det enkle og eksklusive design og ikke mindst den eminente kvalitet! Billederne taler næsten for sig selv!
Mærket er som sagt LINDENÆS of Denmark, hvilket er dansk design og kvalitet (dét kan vi li'!). Som de skriver på Luxbox.dk: "Hver enkelt model er håndlavet og kvalitetskontrolleret på fabrikken og igen når den forlader vores lager". Der er altså virkelig her tale om kvalitet i særklasse.Personligt har jeg god erfaring med Luxbox.dk og ville ikke have grubler med at anbefale webshoppen til andre - tværtimod. De har gratis levering og leverer indenfor 1-3 hverdage, 30 dages returret, 100 dages fortrydelsesgaranti og ikke mindst 100% prismatch. Måtte man har spørgsmål eller lign. svarer de tilmed hurtigt pr. mail og servicen er generelt bare i top!Selvfølgelig er der også mange andre slags på webshoppen og det er jo bare, at give sig i kast med at se det fine udvalg igennem, der strækker sig over alt fra urskrin i læderurskrin i PU-læderurkasser i træurskrin i rejsebrug og urkasser til vægophæng. Og derudover har de også urbevægere samt smykkeskrin (og åh nogle flotte smykkeskrin!). Der er noget i enhver prisklasse, hvadenten man mangler en gave til omkring 199 kr. eller 2.995 kr. og som sagt er der også noget for enhver. Gi' det et kig - det vil I ikke fortryde! :)2 kommentarer:

  1. Nice ! - Jeg har fundet noget der er lidt mere praktisk, som måske også kunne være noget ... prøv at se her ... et abonnement på strømper ... måske ikke det fede på den korte bane .. men jeg vil nu gerne forsynes :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bestemt heller ikke en dårlig idé :) ! Og passer jo til alle aldersgrupper.

      Slet