tirsdag den 18. november 2014

Julegaveindpakning

Julen nærmer sig så småt og jeg er godt nok ikke begyndt på julegaverne endnu, men det kommer nok snart. Jeg skal et smut i Tiger-butikken i morgen og se efter noget fint indpakningspapir. Sikke mange fine æsker, bånd osv. de har på deres hjemmeside. 

Eks. disse hjerteformede - men jeg har også set de flotteste firkantede med en masse glimmer!
Men jeg overvejer faktisk også lidt, at købe sådan noget brunt indpakningspapir, som man ofte bruger til, når man skal sende post. Jeg synes, at den giver mange spændende muligheder for at gå mere amok med pynten, når selve papiret er mere afdæmpet i det. Men hvor mon man finder sådan noget papir?Fine julekugler kunne jo også være en god idé til at pynte pakkerne med og jeg har set dem billigt i Søstrene Grenes katalog. Men det er jo kun fantasien, der sætter grænser. Det kan også se super flot ud at pynte med kanelstænger, lidt gran, en kogle, et hjemmeflettet julehjerte eller en stjerne. Kun fantasien sætter grænser!


Gaveæsker er selvfølgelig også en rigtig fin og nem løsning. Jeg plejer at gemme fine æsker fra ting jeg køber året igennem og genbruger dem så til gaver. Ellers kan man også købe nogle billigt i Søstrene Grene - de ser så søde ud.


Eller disse fra Ikea. De er også super fine og kan let piftes op med lidt fint pynt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar