mandag den 3. november 2014

Projekt: Nupo to the rescue

Mange af jer har sikkert allerede hørt om Nupo-produkterne (og måske også smagt dem?). Selv har jeg faktisk aldrig prøvet dem, da jeg måske har et stereotypt billede af slankeprodukter, der smager så grimt, at de skal tvinges ned og som man så alligevel aldrig får spist og må ende med at kyle ud efter et par måneder, fordi man indser, at en slankekur på den måde aldrig bliver en realitet.

Historien om mit valg af Nupo er en lidt anden. Som sagt, så har jeg aldrig selv prøvet Nupo før og jeg skal heller ikke tabe mig. Derimod vil jeg gerne leve en sund livsstil, hvilket bl.a. inkluderer et mål om at nedbringe mit fedtindtag. Vi har en del tilfælde af blodpropper i min familie - trods vi ikke er en familie præget af overvægt. Og er der noget at sige til det? Efter jeg begyndte at sætte mig ordentligt ind i min kost for et par år tilbage, kunne jeg virkelig se, at trods jeg levede (og spiste) overvejende sundt, så var mit fedtindtag for højt - og det bliver det let!

Jeg skal indtage ca. 1700 kcal. dagligt (alt afhængig af aktivitet) og jeg forsøger mit bedste at holde mine makrotal i form af ca. 45% kulhydrater, 25% fedt og 30% protein (obs: det er individuelt, hvordan ens optimale daglige kalorieindtag samt makrotal skal se ud! Jeg kan anbefale, at man evt. bruger en udregner som denne til at beregne sine egne tal). Jeg har stadig svært ved at holde mig til kun 25% fedt samt komme op på 30% protein, men det kan lade sig gøre, hvis jeg planlægger min kost og sørger for ikke at 'falde i fælder' - og mange af mine fælder er mellemmåltiderne. Derfor har jeg valgt, efter en opfordring fra en veninde, at forsøge mig med Nupo-produkterne, da de til forskel fra mange andre lignende produkter på markedet skulle smage godt samt være VLCD-måltidserstatninger og på den måde være sammensat til at dække alle næringsmæssige behov på en sund måde!

Så here we go! Jeg skal i den kommende tid give mig i kast med lidt af hvert af Nupo-produkterne, da jeg som sagt ikke har erfaring med dem fra tidligere. Jeg skal prøve Meal shakes, Kickstart diet bars, Meal bars og Breakfast bars - så en hel masse bars selvfølgelig - som flere af jer måske nok ved, er jeg jo rigtig stor fan af müslibarer (der dog desværre ofte indeholder alt for meget fedt og for lidt protein i fht. hvad jeg har behov for)! Men Nupo har også andre produkttyper som eks. Diet supperSnack bars og Diet shakes.


Selvfølgelig kan man købe Nupo-pordukterne på Nupos webshop (her får man 6 portioner Nupo Diet Cocoa  shakes samt en shaker gratis med i resten af 2014) og derudover er der også en del butikker der forhandler produkterne - eks. Føtex, Kvickly, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Bilka og Matas. Så de er til at få fat på :)


Udover en masse spændende barer skal jeg også prøve et par færdig shakes - hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Smagsvarianterne lyder lovende ikke sandt? :) 


Idag har jeg smagt den lækre caramel bar, der smager meget som dumle karamel - Yummy! Dem er jeg helt sikkert fan af og kunne bestemt godt finde på at købe igen. Den er jo genial som en aftensnack!

Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve de andre spændende varianter som i ser ovenfor!
Som en nyhed er Nupo kommet med disse to morgenmads barer og det lyder jo rigtig spændende, synes jeg. Jeg spiser jo altid havregryn eller havregrød og det kan da bestemt godt blive lidt trivielt i længden og så kunne sådan en har her da være et super alternativ - især de morgener hvor man måske har lidt ekstra travlt.


Det første jeg smagte fra pakken var en af disse Diet bars - fordi de simpelthen lød så gode. Chokolade og orange - nam nam! Og de ér super gode! Smager, dufter og ser ud nøjagtig som et stykke slik - guf! Jeg har en rigtig god fornemmelse med de her produkter! Stay tuned og så skal jeg love, at jeg opdaterer jeg yderligere, når jeg får smagt nogle flere af produkterne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar