fredag den 5. december 2014

De billigste Daniel Wellington ure + rabatkode

Hejsa allesammen,

Nyder I denne skønne december morgen? Hvad skal jeres dag gå med? 
For mit vedkommende står den på en skøn fridag (med undtagelse af et møde - muligvis), som skal bruges på julegaveshopping samt der skal findes tøj til julefrokosterne og sidst men ikke mindst så hygge med en gruppe veninder i aften. Åh, det bliver en skøn dag! :) 

Og lige til endnu en skøn ting - Jeg har et lille tip, jeg gerne vil dele med jer. På Ditur.dk kan I, mine skønne læsere, lige nu få 10% rabat på hele webshoppen og så får I også en super flot urboks med helt gratis. 

Rabatkoden er: dw10rabat

Jeg har selv et rigtig godt øje til de populære Daniel Wellington ure, der er klassiske, enkle og elegante og så matcher herre- og damemodellerne - Hvor fint er det ikke lige? Åh, min kæreste og jeg skal så meget have matchende ure! Og så fås de ikke billigere nogle andre steder + at I får 10% oveni! 

De har også andre rigtig fine ure fra mærker som KomonoGantJaragar og flere. Specielt deres dameure fra Komono er jeg helt vild med. De er så feminine og fine! Og så er de super billige - se eksempel bare det med den blomstede rem til kun 299 kr. eller uret i den unikke farve seashell til kun 499 kr. 
Der er dag til dag levering hele julen og returret frem til d. 15. januar, så det er en god mulighed for at få købt julegaverne og samtidig spare penge med rabatkoden. Man får 2 års reklamationsret og bedst af alt, så har de prisgaranti, hvilket betyder, at de hele tiden tjekker op på priserne, i fysiske butikker og webshops, for hele tiden af kunne være de billigste! Skulle det ske, at man finder en identisk vare billigere et andet sted, så sender man dem bare dokumentation der på og de regulerer prisen. 

Jeg overvejer selv stærkt Daniel Wellington Classy Sheffield Rose Lady eller et Komono Estelle Classic Seashell og har også tænkt på et Daniel Wellington Sheffield Sort til kæresten samt et Komono Winston Regal Black til min far. Hvad med jer? Hvad har I forelsket jer i?Ingen kommentarer:

Send en kommentar