torsdag den 11. december 2014

Eksamensaflevering og julegaveidé til under 150

Hejsa allesammen,

Jeg håber, I har en dejlig decemberdag og, trods det triste vejr, nyder at julen lige så stille nærmer sig. Jeg har netop lige afleveret den første af mine eksamensopgaver for dette semester og det er en stor lettelse, at det fag er ude af verden. Det har været en hård omgang, fordi jeg har ville gøre så meget ud af det og fordi faget betyder meget for mig. Formuleringen på spørgsmålene var bare en smule kringlede og derfor kan jeg godt frygte, hvor godt jeg har forstået dem. Som hovedregel plejer vi, på studiet, at sige, at såfremt man bare sørger for at afgrænse sin opgave og beskrive sin problemforståelse, så skal det nok gå. Jeg har i hvertfald forsøgt mit bedste og nu må vi se. Kryds fingre for mig! (Selvom der går et par måneder, inden jeg får karakter for den). Og jeg har andre eksamener at koncentrere mig om nu. Men i dag skal den stå på afslapning og hygge med kæresten senere i aften. Det synes jeg, at jeg trænger til ovenpå sådan en heftig uges skriveri og ikke mindst inden i morgen, hvor jeg får det næste spørgsmål og en julefrokost venter om aftenen. Hvad med jer? Har I været til nogle gode julefrokoster i år?

Som noget andet, så vil jeg lige komme med en julegaveidé i den billige prisklasse. Den er jo genial til de fleste og så er det samtidig kvalitet og et lækkert mærke. Det drejer sig om et bits- og topnøglesæt med skralde fra Bosch på 26 dele til kun 149 kr. og det kan findes på Byg1.dk. Det er lagersalg og nok derfor er prisen også så billig. Jeg har ikke set lige præcis dette sæt andre steder, men kan da lige på en hurtig google-søgning se, at jeg ikke kan finde tilsvarende lige så billigt.

Jeg synes, det er et rigtig fint sæt og en genial gaveidé, hvis gavebudgettet er lidt småt, som en ekstragave, som en lidt eksklusiv spillegave, som en super mandelgave eller lign. Bosch er i hvertfald et rigtigt lækkert mærke indenfor både el- og håndværktøj og det er klart favoritten herhjemme hos os - og hos min teenagebror. I skulle se hans ønskeseddel. Ud fra 98% af ønskerne står der Bosch. Han er ved at være færdig med skolen og er helt sikker på, han vil være håndværker, så han ønsker sig alt og sådan et sæt her er et rigtig godt basissæt af have. Så kan man altid supplere med flere størrelser senere. Så hvis I andre evt. har brødre, fætre, fædre eller lign., der har hænderne godt skruet på, så kan jeg i hvertfald godt anbefale dette sæt.Indhold:
Der er alt det basic og sættet inkluderer en skralde, en magnetisk universalholder, en adapter til topnøgler, 4 topnøgler (i størrelserne: Ø 6, 8, 10 og 13 mm.) samt 19 skruebits, der er farvemærket, af følgende slags: L=25 mm PH 1/2/2/3, PZ 1/2/3 S 4/5/6, T 10/15/20/25/30 HEX 3/4/5/6. Alt sammen pakket i en praktisk opbevaringsæske, så det er let og lige til.

Som I kan se på billederne, er det rigtig lækker kvalitet. Bosch er værktøj, der holder i mange år og sådan skal det også være og til de penge, kan man altså også godt tillade sig selv at vælge kvalitet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar