mandag den 15. december 2014

Gyldne julegaveønsker

Hej allesammen,

Har I haft en god dag? Jeg synes, dagen er gået alt alt for stærkt og jeg har ikke nået en brøkdel af alt det, jeg gerne ville. Men jeg har været i gang hele dagen og faret rundt. Puh.. Men sådan er det jo nogle gange. Jeg har ikke kunne gøre mere. Imorgen er der lige så meget at se til, så jeg må hellere komme i seng i bedre tid i dag, så jeg kan komme tidligere ud af fjerene i morgen, hvor jeg også skal fejre en helt særlig person: min dejlige kæreste. Han har fødselsdag i morgen og selv om, at vi har aftalt at fejre det i weekenden, så skal der alligevel ske lidt i morgen. Jeg elsker at hygge om ham og forkæle ham, så i morgen blive ringen undtagelse!

Det kan være, at I snart får lov at se, hvad jeg har fundet på til ham i fødselsdagsgave - det kan jo også være inspiration til julegaverne ;) I dag har jeg dog besluttet, at I skulle have lov at se nogle af mine juleønsker og i dag bliver det de gyldne af slagsen. Som I jo nok har opdaget, har jeg jo en svaghed for guld! Og i år, modsat alle de tidligere år, har jeg faktisk også ønsket mig lidt forskellige julepynt (i guld selvfølgelig). Er det ikke bare fint?


// 1. her // 2. her // 3. her //


// 4. her // 5. her // 6. her//

Hvis I stadig mangler gaver og vil bestille dem online, er det nok en god idé at komme i gang. Det er lidt forskellige, hvornår de forskellige webshops melder ud, at de senest kan garantere levering inden jul, men hvis man vil være på den sikre side, så synes jeg, at man skal få det gjort indenfor et par dage. Jeg mangler selv et par stykker og må også hellere se at få dem bestilt, inden det er for sent!

Alle de smukke sager, der er vist ovenfor, er alle fra mathiasensmykker.dk, hvor jeg også selv har planlagt et par julegaveindkøb fra.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar