onsdag den 31. december 2014

Happy newyear og hårforkælelse!


Hej allesammen,

Jeg ville lige tjekke ind og ønske jer alle en rigtig dejlig nytårsdag og -aften! Hvordan skal I fejre nytåret? For mit vedkommende står den på en stille og rolig aften i selskab med min kæreste, mor og en veninde, hvor vi har bestilt lækker mad. Vi vil gerne være hjemme ved vores hund, så han ikke skal være alene, når der bliver skudt så voldsomt af den aften. Omkring halv et tager vi så ned i byen og mødes med en masse venner og veninder - og fester til den lyse morgen :) Jeg glæder mig!

Kjolen er i hus - det bliver den fra Ikawear, som jeg tidligere har vist jer. Den er lidt nedringet, så jeg har lidt glimmerstof, jeg lige får syet i senere. Dertil har jeg fundet en gammel glimmer-cardigan i skabet, jeg tror, jeg vil have på til. Så mine smukke wedges fra sidste års januarudsalg i Salling og en masse fine smykker (jeg har ikke lige valgt endnu). Make-uppen bliver med en masse glimmer og håret tænker jeg skal være med store krøller.

Apopros håret så har julens mange fester (julefrokoster mv.) og den kolde vind gjort sit og slidt godt og grundigt på mit hår, som spalter og knækker. Øv! Jeg var lidt i vildrede og anede ikke, hvad jeg kunne gøre udover at give det massere af fugt og spare på brugen af føntørre og fladjern. Jeg har brugt rigelig med hårkur, men der skulle mere til. Og jeg synes, I skal have mit fif: Hair Doctor Magic Mousse Shampoo.


Hair Doctor Magic Mousse Shampoo er en shampoo, der både renser, plejer og beskytter. Den indeholder et virkestofkompleks kaldet inca inchi oil, som er rig på både omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, silkeproteiner og pantenol. Hertil er shampooen ikke cremet som de fleste, men er derimod som en slags skum-mousse (foam), hvilket, sammen med de skønne ingredienser, giver håret volumen, vitalitet, sund glans, blødhed og gør det let at redde igennem.Du finder shampooen hos Beautycos.dk, hvor den står til 139 kr. for 200 ml. Og det er virkelig luksus for pengene! Den indeholder hverken parabener eller silikoner og så dufter den så dejligt - sådan en blanding mellem citrus og søde blomster <3 Jeg er vild med den! Og den er drøj i brug. Jeg har måtte vende mig til, at jeg skal bruge væsentligt mindre end normalt, fordi den skummer meget op - men det er jo kun godt, for så holder den jo også længere.

Jeg har brugt den i lidt over en uge nu og synes allerede at jeg kan mærke en forskel på mit hår. Farven stråler klart mere og jeg tror, det er fordi, at den virkelig får renset produktrester mv. ordentlig tud. Derudover så er mit hår også blevet væsentligt mere blødt og virker til at være mere hydreret og i håbefuld bedring. Der er jo også en masse gode ingredienser i, men jeg tror også, det er fordi, at der ikke er silikoner mv., der skader håret yderligere ved eks. efterfølgende varmebehandling. 

Så folkens, jeg tør godt anbefale denne virkelig lækre shampoo til jer og så håber jeg, den vil gavne jer lige så meget, som den allerede har gavnet mig :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar