onsdag den 3. december 2014

Julegavetip til mændene: Barbermaskine

Hej allesammen,

Nyder I denne skønne solrige decemberdag? Jeg har jo, som sagt, fridag i dag og det nyder jeg i fulde drag, inden jeg får mit eksamensspørgsmål i morgen formiddag og skal til og i gang med min første eksamen. Derfor skal dagen bruges på hygge med en gruppe veninder i aften og inden da, så skal jeg have fundet lidt julegaver til familien. Så kan jeg nemlig fokusere på min eksamen og ellers bare nyde december og ikke blive trampet ned i julegaveræset rundt i butikkerne. Jeg synes, det er langt mere afslappet at kunne handle ind online. På den måde kan man i fred og ro sidde og lede efter, det man skal bruge og finde de gode tilbud, uden at de bliver revet væk for øjnene af en.

Her til middag har jeg siddet og kigget lidt rundt på 10-4.dk, da jeg har ledt efter noget værktøj til min bror, men jeg blev helt overrasket over at se, at de har virkelig meget andet også. Jeg faldt over denne Philips barbermaskine til en rigtig god pris, som jeg bare var nød til at dele med jer!

Min kæreste har den og han elsker den! Det er virkelig meget bedre for huden med en barbermaskine fremfor skrabere. Hans hud er i hvertfald blevet meget bedre og hans barberinger er meget mere jævne og flotte. Han købte godt nok sin til fuld pris, men lige nu er den til under halv pris og jeg synes virkelig, det er en genial gaveidé til alle mænd!

De har naturligvis mange Philips barbermaskiner, men prøv engang at tjek denne Philips PT860/17 power touch ud. Det er et super tilbud!


Lige nu sparer man faktisk 51% på den. Så hvor dan før kostede 999,00 kr., så kan man nu få den til kun 485,00 kr.

Der er mange produktfordele ved netop denne PT860/17 power touch. Bl. a. så er selve barberingssystemet med super lift & cut og den har et dual precision skær med flex og float-system. Derudover har den en integreret pop-up trimmer og den er mulig at vaske, da den har quick rinse skægkammer. Den har et display med 2 LED-indikatorer, der angiver, hvorvidt batteriet er fuldt opladet eller lavt, opladning, når skærene skal udskiftes samt hurtig opladning. Opladningstiden på det genopladelige batteri er 1 time og 3 minutter, der kan klare 50+ minutter, hvilket svarer til op til 17 barberinger. Men man kan også lave en lynopladning, der rækker til 1 barbering. Barbermaskinen kommer med ledning og kan samtidig være trådløs.

Derudover kan det fortælles, at batteriet er en Li-ion batteri med et maks strømforbrug på 5,4 W og et stand-by forbrug på under 0,25 W. Den automatiske spændingstilstand ligger på 100-240 V.

Jeg overvejer lidt, om jeg skal købe den til min far. Jeg kan ikke helt huske, om han allerede har en barbermaskine, men det må jeg lige have tjekket ud ;) Ellers så slår jeg til! Hvad med jer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar