lørdag den 13. december 2014

Julefrokost, styrt og julegaveidé

Godaften allesammen,

Nyder I en stille lørdag på sofaen eller skal det gå vildt for sig i aften? For mit vedkommende er sofaen min ven i aften. Jeg var til den årlige julefrokost med studiet i går og det var ikke så vildt, som det plejer (vi kom kun omkring 50), men det va så hyggeligt og der blev da også drukket godt. Det var en rigtig skøn aften, men jeg er virkelig ikke meget værd i dag. Jeg har ondt over det hele og det er altså ikke pga. alkoholen. Som flere af jer nok har opdaget, har det jo være rigtig glat og jeg formåede at vælte hele to gange på cyklen i går morges og jeg kom helt ned og kysse asfalten :( Av av. Heldigvis var jeg godt pakket ind i varmt tøj og slap med blå mærker og lidt ondt i hånden (den bliver godt nok værre og værre, men jeg håber, det bare er slaget). Men jeg har godt nok fået øjnene op for, at det er ved at være tid til at finde en cykelhjelm og jeg vil opfordre jer andre til det samme. Måske det ikke ser så smart ud, men vi skal passe på i trafikken og det kan lige så vel ske for dig og mig som enhver anden.

Nåh, nu til noget lidt mindre deprimerende; endnu en julegaveidé og denne gang er det en rigtig fin gave, er kan gå til enhver - unisex om man vil - og noget der faktisk også står på min papfars ønskeseddel:


Weber Styke Steaksæt som jeg har fundet til en rigtig god pris på 10-4.dk, hvor førprisen var 449,00 kr. og nu koster kun 199,00 kr. for 2 sæt pr. pakke, hvilket svarer til en besparelse på 56%. 

Steaksættet, eller grilbestikket, er super lækkert i et stilrent design, der er tidsløst og passer ind i enhver service og borddækning. Knivene er naturligvis med grillskær og både kniv og gaffel liger rigtig godt i hånden, hvor det er let at få et godt greb. Så det er let og lige til at skære alt fra grøntsager til kød. Og hvis man, som min papfar, har en Weber-grill og forelskede sig i den ved første grillning, så kan man ikke gå ned på udstyr. De seneste 5-6 år, siden han fik grillen, har han næsten kun ønsket sig Weber-grej og steaksættet her har været på listen flere år i træk, så nu må det vidst være tid ;)

Er det ikke bare et lækkert sæt? Vi har selv det fra Raadvad hjemme ved os, men det lokker da lidt med det her også, for det er da fint ik? :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar