onsdag den 17. december 2014

Julegaveideer på 3 budgetter

Godmorgen derude,

I dag har jeg været forbi webshoppen mathiasensmykker.dk og fundet julegaveideer til både mænd og kvinder på tre forskellige budgetter. Så hvis I stadig mangler at få nogle haver i hus, så er her lidt forskellige bud. Bestil inden i overmorgen (fredag d. 19.) for at være sikker på, at gaverne når frem med posten inden jul og så har de tilmed også byttefrist helt indtil d. 1. februar 2015.

Det kan være, at du lige mangler gaven til veninden/vennen, en moster, en onkel, fætter, kusine eller lign., hvor budgettet måske er lidt mindre - eller det kan være, at du bare mangler den helt perfekte mandelgave? Her er 4 bud på smukke gaveideer til under 200 kr. Ringen (nr. 1) er fra Spinning og står f. eks. på min ønskeseddel i år. Jeg er vild med det blanke sorte look og det simple design, der gør den let at mikse med flere ringe i andre materialer.


// 1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 


Her i familien har vi et julegavebudget med vores moster, onkel og fætre, der hedder 300 kr. og det kan sommetider være virkelig svært at finde på nogle rigtig gode julegaver, når budgettet ikke er på mere, men man samtidig gerne vil give en lidt lækker gave. Og jeg tænker, at jeg sikkert ikke er den eneste, der har det problem. Derfor har jeg her fundet 4 virkelig lækre julegaveideer frem, der alle koster under 300 kr. Jeg er vild med, at man kan få så lækre mærker som Seiko, Aagaard og Georg Jensen til så billige penge! Fyrfadsstagen (4.) har min mor fået et år i julegave, og den er så flot! // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her //


Selvfølgelig skal der også være lidt i den højere prisklasse også, så derfor får I her 4 skønne gaveideer til under de 500 kr. Godt nok er vores gavebudget i den nærmeste familie (søskende, forældre og kæreste) højere, men jeg ved, at mange af jer er studerende og prioriterer pengene andensteds. Jeg er selv studerende, men med et par jobs, så mit budget til de nærmeste er lidt højere og så kan man jo sagtens stadig lade sig inspirere og bare købe flere ting til de penge ;)Hvis I er interesseret i at se mere fra mathiasensmykker.dk, så kan I også se dette indlæg, hvor jeg har fundet en masse fine gyldne julegaveideer eller dette, hvor I får mere viden om selve webshoppen samt ligeledes nogle fine julegaveideer, der blandt andet består af de flotteste Skagen herreure.


1 kommentar: