mandag den 15. december 2014

Julegaveønsker til boligen

Godaften allesammen,

Midt i min eksamenslæsning her til aften, synes jeg lige, at I skal se lidt julegavelækkerier, jeg har fundet frem til jer. Denne gang har jeg fundet en masse skønt til boligen (og til billige priser) på Fransenhome.dk, hvor de har et væld af mine favoritmærker som Kähler, Normann Copenhagen og House Doctor. Men der er også mange andre interessante mærker som eks. Lovewood, jeg først lige har stiftet bekendtskab med men allerede er helt vild med. Det er ligeledes et dansk mærke, en dansk virksomhed og 100% dansk design og produktion - dét kan vi lide! Se bare deres Donutstager her nedenfor. Er de ikke super fine, klassiske og passer perfekt ind i en nordisk stil?


// 3. Norman Copenhagen Krenit skål // 4. Kähler Omaggio 3-pak //

Donutstagen (nr. 1) fra Lovewood er faktisk lavet i ca. 100 gammelt dansk bøg og egetræ og så findes de i mange forskellige smukke farver. Jeg synes især, at den går godt i spænd med Lovesong vasen (nr. 2).
Vandflasken ovenfor har jeg faktisk selv i den blå farve og jeg elsker den! Den lukker perfekt tæt og er et rigtig flot og stilrent alternativ til kedelige Kildevands-flasker ;)

Den grå pude (nr. 5) har vi også derhjemme og den er så flot og lækker i virkeligheden (I kan se den her). Jeg har ikke set den hvide før, men da jeg faldt over den her på Fransenhome.dk, var jeg ikke i tvivl om, at den må hjem og bo hos os! Se bare lige, hvor smukke de to puder er sammen! Obs.: Man kan også få en House Doctor naturfyldspude, der passer til i målene.// 11. Normann Copenhagen Plaid // 12. Nohas træ //

Jeg er så vild med de fire ting her ovenfor og alle fire står på min ønskeseddel i år. Lyshuset har jeg vidst haft vist jer før, men jeg tror ikke, at I har set de andre fine sager. De sidste to år har jeg ledt og ledt efter den perfekte grå plaid, der ikke er for spraglet men heller ikke kedelig og jeg er faldet over denne fra Normann Copenhagen, som jeg synes er helt perfekt. Glassene er virkelig også fede. Hverken kæresten eller jeg er til cognac, men de er da for seje og vil pynte gevaldigt på barhylden. Noahs træ er jeg for nylig stødt på og er helt pjattet med det. Det er sådan et fint alternativ til rigtige planter, når vi er så meget hjemmefra, som vi ofte er uger ad gangen.

Hvad synes I?
Har I nogle gode gaveønsker til boligen i år?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar