tirsdag den 2. december 2014

Kærestens julegave og gaveideer til jer


Godaften allesammen,

Nyder i starten på december? For mit vedkommende har dagen stået på en forelæsning, et møde samt arbejde, så jeg har faktisk været på farten og har haft nok at se til hele dagen. Heldigvis har det hele flasket sig, så det har været til at overskue. Det er så skønt! I dag var også min sidste dag på dette semester og mine eksamener begynder allerede fra i overmorgen af og jeg er så spændt! På den gode måde :) Der skal nok nå at melde sig noget nervøsitet, men lige nu er det bare så spændende, hvad spørgsmålet bliver til den første eksamen!

Det er nu blevet den 2. december og med 22 dage tilbage til juleaften, skal man begynde at tænke på julegaverne, hvis man i ro og mag vil bestille dem online og være sikker på et stort udvalg og at gaverne når at komme inden jul - vi ved jo, at posten plejer at få stress i dagene inden jul ;) Det er i hvertfald min plan! Og så vil jeg også rigtig gerne have ro på både af hensyn til mine eksamener og så fordi, at der bare ikke er noget værre end at stå få dagen inden jul og gå i panik. Det er så rart og afslappende at være godt forberedt - så er der meget mere tid til julehyggen!

I år skal min dejlige kæreste have sig et Skagen ur - jeg satser på, at han ikke ser dette indlæg, da han pt. er udstationeret med et dårligt internet ;) Så I må endelig heller ikke sige noget. Han (og jeg selv!) elsker virkelig Skagens design og især det, at deres urkasser er så smalle og derfor ikke virker så klodsede på håndleddet. Designet er super elegant og klassisk samtidig med, at det virkelig udstråler kvalitet.

// 1. her // 2. her // 3. her // 4. her //

Hvad synes I? Er de ikke bare smukke? De er fundet på webshoppen Mathiasensmykker.dk, som er forhandler af smykker, gaveartikler og ure og som, udover webshoppen, også har en fysisk butik i Skærbæk, hvilket, efter min mening, er tegn på seriøsitet og pålidelighed, når man skal vælge, hvor man vil handle online i den store web-jungle. 

De er medlem af Danmarks guldsmedeforening, hvilket er en af de ting, jeg altid tjekker efter, førend jeg bestiller smykker og ure online, da man på den måde er sikret troværdighed og sikkerhed. Derudover er de også medlem af en landsdækkende bytteservice, hvilket gør, at ting man har købt i deres butik eller i web-shoppen kan byttes i over 300 ure og guldsmedebutikker over hele Danmark. 

Jeg har selv forelsket mig i lidt forskelligt derfra og det er virkelig også svært at lade være med alle de smukke sager, de har! Så her var lidt til min egen ønskeseddel også. Jeg vil advare jer mod at gå derind ;) De har rigtig gode tilbud på mange af deres ting, så det kommer til at krible i fingrene for at bestille en ekstra julegave eller to med (til dig selv) - jeg taler af erfaring!


// 5. her // 6. her // 7. her // 8. her //

Udvalget er virkelig heller ikke til at klage over! De forhandler talrige brands (eller 'mærker' om man vil) og mange af de store som, udover Skagen, også inkluderer Georg JensenDyrberg/KernSeikoAagaardKranz & ZieglerBering og mange mange flere. 

Sidst men ikke mindst, så laver de også graveringer og man skal blot kontakte dem for at høre nærmere om mulighederne. Er det ikke fint? Jeg ville elske at forære en personlig gave væk på den måde. Det er simpelthen noget af det smukkeste.

Jeg håber, dette kunne være lidt til inspiration til jer, der endnu mangler julegaver til jeres kære :) 
I må have en rigtig dejlig decemberaften allesammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar