mandag den 1. december 2014

Luffer og hjemmesko - økologisk, bæredygtigt, miljøvenligt og unikt!

Hejsa allesammen,

Jeg håber, at I alle har en rigtig dejlig 1. december og, trods det triste og grå vejr, har nydt decembers indtræden. Min morgen startede rigtig dejligt ud. jeg sad og spiste morgenmad, mens jeg gennem dagens mails og ind poppede der en mail med besked om, at jeg har fået et job, jeg vil til samtale ang. i sidste uge. Det er virkelig bare alletiders og jeg er helt oppe og ringe over det! Nu har jeg jo så to jobs ved siden af mit studie og det kunne ikke være bedre. Mit andet job er jo, desværre, kun meget få timer og nu da mit sommerferiejob er blevet nedlagt, er det dejligt at kunne sikre sig nogle timer andensteds. Tilmed er det et rigtig studierelevant job og jeg kan ikke vente med at 'få fingrene' i det praktiske. Hvad det nærmere er, vil jeg meget gerne fortælle jer mere om i et andet indlæg.

Lige nu må jeg simpelthen vise jer, hvad jeg har fået ind af døren og hvad der har reddet mig igennem en træls vintersnue i sidste uge - så jeg nåede at blive rask til jobsamtalen; De lækreste hjemmesko og luffer fra Cieplo.

Cieplo.dk er et meget unik brand, der designer hjemmesko og luffer i et design hentet fra Tantra-bjergene i det sydlige Polen. Alle produkterne er håndlavede i lammeskindsrester og andre naturlige skindmaterialer, i en rigtig god kvalitet, der ellers ville gå til spilde. Super bæredygtigt, miljøvenligt, økologisk og samtidig super lækker kvalitet - det kan vi li!

De har både til mænd, kvinder, børn og babyer og der er fri fragt på det hele. Måske det kunne være en god gaveidé? :)

Jeg var ved at falde helt i svimer over de alt for nuttede lammeskindsfutter til babyer, der er lavet med blød bund. De bindes omkring anklerne og er også, lige som de andre produkter, håndlavede af resterende skindstykker i den bedste kvalitet - de er altså også helt unikke hver for sig. Åh, gid vi havde en baby! ;)Den første ting jeg vil vise jer er disse voldsomt lækre sorte hjemmesko med hvid pelskrave. Indersålen er fores med det blødeste lammeuld og ydersiden er udført af forskellige skindarter. Bunden af skoen er af ru gravet læder, hvilket gør dem så skridsikre som muligt.

De kan bruges hele året rundt, da uld varmer, når det er koldt og køler, når det er varmt. Ulden absorbere effektivt fugt og uldfibrene lader huden ånde naturligt, hvilket regulerer føddernes temperatur. Jeg har aldrig været den store tilhænger af hjemmesko, da jeg ikke kan holde ud pludselig at koge fødderne pga. varmen og at fødderne ikke kan ånde. Samtidig har jeg virkelig også meget kolde fødder og når de først er rigtig kolde, kan jeg have meget svært ved at få varmen igen. Men disse hjemmesko har virkelig gjort underværker. De har løst problemet til ug! Og så koster de kun 349 kr., hvilket efter min mening er et kup for sådan en lækker kvalitet!
Derudover så er disse skønne hvide bamser i 100% uld også bare min nye kærlighed. De er så dejlig fluffy og udført i ren lammeuld. De har snørre og en stofsål med små gummidutter, der gør dem skridsikre. De er så dejligt store og bamsede og passer perfekt til de kølige aftener i sofaen med en bog og en kop the. De er så dejlige og til også kun 349 kr., så ville jeg ikke undvære dem!

Og så til lufferne! Først skal I se disse super smukke lammeskindsluffer med pyntekant. De er også håndlavede, varme, bløde og koster kun 299 kr. Åh de er skønne og super fine med den feminine lille pyntekant! Perfekte til en hyggelig gåtur på en kold vinteraften.
Sidst men ikke mindst skal I se disse fede brune lammeskindsluffer, der naturligvis også er håndlavet i læder og med tyk, blød foer i lammeuld. Også til 299 kr. De gør virkelig lykke på mine lange daglige cykelture, hvor de holder mine hænder varme.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar