torsdag den 18. december 2014

Ny webshop og Nytårskjoler

Hejsa allesammen,

Hvad skal jeres dag bruges på? Jeg har en masse praktiske opgaver, der skal styr på i dag og så nogle juleforberedelser, der ligeledes skal ordnes, inden drengene får juleferie i morgen - det bliver så dejligt. Helt juleferie har jeg jo ikke. Det er nærmere en slags kombineret læse-/juleferie, da jeg jo har et par eksamener i januar, men det er helt fint med mig. Jeg skal derfor også bare lige huske at få læst i dag.

Jeg håber, at I alle er ved at være klar til julen - der er jo under en uge til i dag. Har I fået købt alle gaverne? Hvis I mangler nogle, der skal bestilles over nettet, så skal I jo huske, at flere steder har sidste dag for bestilling, som de kan garantere kommer frem inden jul, i morgen og på mandag (som det seneste). Jeg har selv et par julegaver på vej samt et par stykker (2), som jeg overvejer at bestille online, da de er til en bedre pris, end hvad jeg kan få dem til i de fysiske butikker her i byen, men det er noget, jeg lige skal have vendt med kæresten først. Så nu må vi se.

Hvad med nytårstøjet? Jeg ville gerne finde noget lidt anderledes i år - men alligevel ikke noget, der er for spraglet og som også kan bruges efter nytår. Gerne en kjole. Så jeg har ledt og ledt nettet tyndt, men nu skal I bare se, hvad jeg har fundet! Det er en ny side Ikawear.dk, som jeg først lige er stødt på og selvom, de ikke har så stort et udvalg endnu, så er det så drønlækkert. Der er ikke én ting på deres webshop, jeg ikke selv gerne ville eje!


Det blev til denne kjole, Madie V-neck dress, til den sølle sum af kun 349 kr.
Er den ikke bare alt for lækker? Så mega sexet uden at være vulgær - Så smuk!


Jeg er vild med, at den er så detaljeret med en masse læg og syninger, der gør, at den bare sidder som en drøm!


Det er både foran og bagpå! Og så er jeg vild med det fine lille ærme, der gør, at kjolen ikke bliver så bar, men stadig ikke er så langt, at man ikke kan have en lille jakke på til.


Jeg har ikke haft den strøget her på billederne, så de rynker og folder i ser er fra fragten og det er virkelig nådigt. Man kan også mærke på stoffet, at det er noget tykt og lækkert stof, der ikke så let folder og rynker.


Syningerne er flotte tætte, og stoffet er som sagt tykt glat og virker til at være let at ånde i, så jeg er rigtig godt tilfreds. Leveringen var hurtig og efter 2 dage, var kjolen hjemme hos mig. Perfekt! Det kribler allerede i fingrene for at bestille nogle af alle de andre lækre sager, se bare her nedenfor!


Cheryl sleeve dress til kun 239 kr.


Backless cross bodystocking til kun 215 kr.


Camile V-neck dress til kun 295 kr.

Livo backless black top til kun 95 kr.

Livo backless grey top til kun 95 kr.

Vio sleeve dress til kun 265 kr.

Nilia sleeveless dress til kun 395 kr.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar