tirsdag den 16. december 2014

Seneste Ebay-køb

Hejsa allesammen,

Der er ved at være længe siden, at I har fået et Ebay-indlæg, så jeg har lige strikket et lille et sammen til jer her. Jeg har ikke fået Ebay-shoppet så forfærdelig meget på det seneste, men her er da et par af de varer, jeg har modtaget og så kan det være, at I får lidt flere at se en af de kommende dage. Her er i hvertfald lidt for enhver smag.

Nr. 1 er en sølvkæde jeg vandt på auktion og den er bare super fin. Den har jeg brugt en del. Den er lidt tyk og lang i det - mere end jeg havde forventet, men det gør egentligt ikke noget. Den er stadig super fin!

Nr. 2 er det berømte Love Alpha fibermascarasæt, der indeholder små fibre, som sætter sig i forlængelse af ens egne vipper. Jeg har haft købt en tidligere og er stor fan. Men det kræver øvelse! Det kommer hurtigt til at se klumpet og sjusket ud, hvis ikke man er meget påpasselig.

Nr. 3 er sweat pads og dem er jeg helt tilfreds med. Jeg har brugt dem et par gange og man kan slet ikke mærke, at man har dem på. Og bedst af alt, så gør de deres arbejde og holder grimme svedpletter væk!

Nr. 4 er en træhånd i stil med den Hay har lavet. Jeg blev noget skuffet over denne. Kvaliteten er ikke helt som forventet og selvom at størrelsen var oplyst, så blev jeg lidt ærgerlig over, at den alligevel virker alt for lille til, at det overhovedet kan se pænt ud. Men mange er selvfølgelig vild med dem, så det kan da være, at jeg skulle lave en giveaway med den. Kunne det være noget for jer?
Obs.: alle priser er inkl. fragt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar