tirsdag den 30. december 2014

Udsalgs-fund hos H&M

Hej allesammen,

Jeg beklager stilheden her på bloggen. Den seneste tid har jeg valgt at bruge sammen med familien og nyde den i fulde drag, hvorfor der ikke har været det store tid til bloggen. Men bare rolig - Jeg er vendt tilbage!

Som de fleste af jer nok allerede har opdaget, er januarudsalget for alvor kommet i gang langt de fleste steder - især på nettet og jeg har da allerede fået set på en masse. Jeg har også fået gjort nogle rigtig gode køb, som I nok skal få at se ;) Men først synes jeg lige, I skal se disse lækre sager, jeg lige har siddet og savlet over hos H&M.I alt er der for 1.165 kr. - Er det ikke for vildt billigt? Jeg er meget hut på at bestille det hele hjem! Men jeg burde måske lige tænke et par ekstra gange over det, for behøver jeg nu det hele? Det er selvfølgelig ret billigt, men man skal alligevel passe på, at man ikke lader sig friste for meget. Jeg har f. eks. ikke brug for 2 træningscardigans, når nu jeg også lige købte en ny træningsbluse igår (I skal nok få billede) og jeg har egentligt heller ikke brug for flere træningsbukser. 

Så hvis jeg skal begrænse mig, så må jeg sige, at jeg på det kraftigste overvejer de grå shorts, den grønne skjorte, de sorte og leo half-strings samt den cardigan, der er i øverste venstre hjørne. Hvad synes I?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar