søndag den 14. december 2014

Varmt julegavetip: termojakker i modebilledet

Godaften allesammen,

Nyder i weekenden? I dag har vi været ide og købe julegaver og selvom, at der lige mangler et par enkelte, så er vi ved at være godt med. Ingen stress i år. Men jeg vil sige, at man skal til at være hurtig på tasterne, hvis man vil købe julegaverne online og være sikker på at nå at modtage inden jul. Der er altid så meget travlhed fra postvæsenets side af her i julemåneden og det er der jo heller ikke noget at sige til. Der er mange, der bestiller julegaverne online, jeg bestiller selv en del af dem på nettet og det er jo også mange gange nemmere. Man kan søge efter det, man skal bruge og behøver ikke gå fra butik til butik for at finde det. Man slipper for køer. Man slipper for kulden. Og bedst af alt, så man man oftest også en rigtig god pris!

Derfor er det næste julegavetip også noget, I kan finde på nettet. Det er en super lækker varm termojakke, hvilket er begyndt at komme mere og mere ind i modebilledet. Min bror købte sig en sidste efterår, som har har gået med lige siden og han elsker den. Den holder ham godt varm og er super moderne i følge ham og hans andre teenage-venner. Selv har jeg også en del veninder, der har anskaffet sig de fedeste jakker i termo-stil og de er faktisk virkelig fine!

Se bare denne jeg har fundet på byg1.dk. Det er en Acode Quiltet Insulator termojakke, der fås i tre forskellige farver og koster 599,00 kr.


Modellen er unisex og egner sig derfor som gaveidé til enten dig selv, din kæreste, mor, far, bror, søster - You name it! Og den vil med garanti blive værdsæt i det kolde vejr, vi går i møde!Jakken har sidelommer med knaplukning samt en diskret brystlomme og en gennemgående lynlås med læderpuller. Der er elastiktape i manchetter og forneden. Indenvendig er der en lomme med udgang til headset samt diskrete detaljer i organge.


Jakken fås i str. xs til 3xl og skallen er udført i 100% nylon og foret i 100% polyester. Og som sagt er der 3 forskellige farver: 543 midnatsblå, 840 green og 940 sort. Den i ser på billederne her er i midnatsblå og det er en super flot dyb blå farve, der i direkte lys skinner mere lys i farven, som I ser på det øverste billede af alle tre farver. Den gangere super fint i farven og jeg synes, at den midnatsblå vil klæde både mænd og kvinder. Den sorte er man selvfølgelig også altid på den sikre side med, men jeg vil også sige, at den grønne er ret sprød til især mænd. 


Hvis I følger med på diverse modeblogs, må I også have set, hvor meget termojakkerne har vundet ind i modebilledet. Og jeg forstår det godt! De er jo super praktiske, enkle og samtidig rigtig nemme at style - for både mænd og kvinder, med et lækkert tørklæde osv. Derudover så er de dejligt lette at have på frem for eks. en tung uldfrakke. Så jeg vil sige go for it!

Hvor skal man så købe dem? Flere mærker laver jo disse jakker og går de bare en tur gennem Salling, støder du på adskillelige i både herre- og dameafdelingen. Men jeg ville altid købe dem hos byggemarkederne. Så får du en ordentlig kvalitet, der er holdbar og som du er sikker på, kan holde dig varm. Det er ikke bare et stykke modetøj - det er arbejdstøj. Men det er samtidig super fedt! Og så er det oftest også billigere! Hos byg1.dk, hvor denne er fundet, har de eks. også disse modeller (der ligeledes er super fede):


Ingen kommentarer:

Send en kommentar