torsdag den 15. januar 2015

Forelsket i smukke ure

Hej allesammen,

Puh.. sikke en dag. Jeg valgte at så tidligt op, så jeg kunne komme godt i gang med eksamenslæsningen og få nået noget mere, end jeg har formået de andre dage og det lykkedes! Det var hårdt, at stå tidligt op her efter juleferien, men det er skønt at komme ordentligt i gang. Derudover har jeg fået en skøn pakke ind af døren med de smukkeste pumps, som I selvfølgelig nok skal få en lille blogpost om. Det var nemlig nogle, jeg var så heldig at vinde i en giveaway - Hurraa!! Og apropos giveaway, så har jeg lige startet en op her på bloggen, hvor I kan vinde intet mindre end en Eames gyngestol (klik her og deltag) !

Men nu tilbage til det, som indlægget her skal handle om: smukke smukke ure. Jeg har det vildeste crush på ure for tiden og synes, de er noget af det flotteste, der kan pifte ethvert outfit op. Og så har de jo en funktion. De pynter som smykker men har samtidig en funktion og det er jeg ret vild med. Jeg har faktisk lagt mærke til, at jeg går langt mindre rundt med min mobil, når jeg har ur på og det synes jeg, er rigtig positivt. Det kan virke så useriøst lige at hive mobilen frem for at tjekke klokken på studiet eller jobbet og det gør jeg helst ikke. Jeg har den holdning, at mobilen hører fritiden til og måske det bare er mig, der er gammeldags, men jeg sidder helst heller ikke og tjekker Facebook mv., når jeg sidder og snakker med en veninde eller lign. Jeg føler mig langt mere nærværende, når mobilen er lagt væk og jeg har fokus på den, jeg snakker med. Selvfølgelig er jeg ikke frelst og kan da sagtens finde på lige at tjekke Facebook, email eller lign. ved middagsbordet osv., men bestemt ikke, hvis jeg er midt i en samtale. Jeg synes, det virker så uhøfligt og sådan har jeg det også, når andre gør det overfor mig. Selvfølgelig skal man nok ikke altid lægge så meget i det, da det jo er et produkt af den teknologiske verden, vi i dag lever i. Men.. Jeg synes nu, at det er helt på sin plads med lidt pli.

Det var så lige lidt af en bedstemor opsang fra mig og når det så er på plads, så synes jeg også bare, at det er rigtig dejligt, at jeg slipper for at blive fristet til at dykke ned i tidsrøveren, Facebook, når jeg lige skal tjekke klokken på mobilen. Skaf dig et ur siger jeg bare! Der er jo også så mange smukke og jeg kunne købe mig fattig! Bare se de skønheder her. Jeg er nød til snart at forkæle mig selv med et nyt ur. Det har godt nok lige været jul, men man må godt, når man lige (eller snart) har overstået 3 eksamener og et semester ikke sandt? ;) Jeg har lige siddet og savlet lidt over det store udvalg på Uretilalt.dk. Jeg overvejer især at få mig et af de fantastiske Daniel Wellington ure og jeg er da helt vild med, at man bare lige kan skifte remmen og på den måde få et helt nyt look!Jeg er heller ikke den eneste herhjemme, der er vild med ure. Min kæreste var faktisk en af grundene til, at min kærlighed til ure blev vakt. Han begyndte at gå med ur og hvor jeg før i tiden havde syntes, at ure var så klodsede og gammeldags, så fandt jeg pludselig ud af, at der er sket meget på markedet. Skagenure var et af de brands, der for alvor slog det fast i min bevidsthed, at ure ikke behøver at have kilometertykke urkasser og faktisk kan være rigtig stilrige med fine detaljer. De laver så flotte ure og herhjemme har vi efterhånden en hel samling at både Skagen dame- og herreure


// 5. Skagen // 6. Armani //
// 7. Diesel // 8. Daniel Wellington //

Der er massere af gode tilbud og jeg kan se, at de tilmed har gratis fragt. Så det kribler da lidt i fingrene for at bestille et hjem. Webshoppen er også E-mærket, så det jeg ville ikke have nogle betænkligheder med at bestille derfra. Det eneste problem er bare at vælge! Jeg er meget forelsket i de flotte Daniel Wellington ure, men samtidig er det Michael Kors uret også bare så unikt og smukt. Hvad syens I?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar