søndag den 18. januar 2015

Første Ebaykøb i 2015

Godmorgen allesammen,

Jeg vil lige hurtigt tjekke ind med et lille ebay-indlæg. Det er ved at være længe siden, vi har haft sådan et på bloggen og det kommer sig nok af, at jeg ikke har shoppet det store på Ebay her på det sidste. Jeg har lige købt denne pudder og denne coverstick, som lige kom med posten igår. Så det tog faktisk kun en lille uge. Nu skal de prøves af og jeg glæder mig :) Min hud er så skinnende lige for tiden, samtidig med at den er tør. Slemme vinter!

//1. Pudder til ca. 24 kr. // 2. Coverstick til ca. 19 kr. //

Og så er der lige et par enkelte ting, jeg har siddet og savlet lidt over. Jeg er megt tæt på at bestille contour-paletten hjem. Den er jo billig, men jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg vil få den brugt og det sidste jeg har brug for er mere, der bare står og fylder i skabene på badeværelset ;)// 1. Øreringe // 2. Træningstights // 3. Palette //

Nåh, men ikke så meget mere herfra i dag. Jeg vil se at komme i gang med noget mer eksamenslæsning og -forberedelse samt forhåbentligt også have lidt tid til at hygge med min kæreste i dag. Han tager afsted tidligt i morgen og så ser jeg ham først igen fredag. Jeg selv skal sidde med forberedelserne til den her eksamen indtil fredag, hvor jeg skal op. Føj, hvor er jeg nervøs. Jeg forventer slet ikke, at det kommer til at gå fænomenalt, da det er et fag, jeg har haft meget svært ved og da jeg har prioriteret et andet fag, jeg havde samtidig med, højere. Selvfølgelig vil jeg gøre mit bedste og jeg knokler også for at komme omkring pensum og de forskellige emner, men det er svært og det kan jeg forstå på mine medstuderende, at jeg ikke er den eneste, der synes. Så det må gå, som det går. Jeg er dødnervøs og vil gøre alt for at det skal gå bedst muligt, men jeg ved jo godt inderst inde, at det her ikke bliver et 12- eller 10-tal. Jeg har en fornemmelse for 4, men puh det vil være hårdt for mig, hvis jeg ender 'dernede', når jeg knokler sådan for det lige nu. Men nu må vi se, hvordan det går. Går det godt, skal det fejres og går det skidt, så må jeg også lige forkæle mig selv lidt for at komme ovenpå igen og ikke mindst også for at have klaret 3 eksamener i streg! 

Så jeg må hellere komme i gang :) I må have en dejlig dag derude! Og husk: hvis I ikke allerede deltager i min giveaway, så er det værd at tage et smut forbi. Der er nemlig den smukkeste Eames gyngestol på højkant til en heldig vinder! 

1 kommentar:

  1. Virkelig fed blog du har dig :)

    mariasschmidt.blogspot.dk

    SvarSlet