onsdag den 21. januar 2015

Gro hår, gro!

Godaften allesammen,

Som jeg skrev om igår, var der jo flyttesalg i en lokal Imerco, hvorfor der var 70% at spare på alle deres varer. Jeg havde dog lidt svært ved at beslutte, om jeg skulle tage afsted, men det endte jeg alligevel med at gøre i morges og desværre var der ikke så meget spændende. Faktisk endte jeg kun med et købe én lille ting, jeg desværre ikke kan røbe her, da det er en gave. Men langt de fleste og bedste ting, var allerede væk, desværre og der var ikke mange af de mere pricy top-mærker tilbage (som i virkelig næsten ingen). Men så kom jeg i det mindste ud i den friske luft og fik mig en cykeltur, hvad der har været tiltrængt. Jeg sidder ellers bare inde og knokler med forberedelserne til min eksamen her på fredag og det er virkelig hårdt. Det er en eksamen, hvor jeg er lidt på glatis. Det er et tungt og kompliceret fag, der bærer meget præg af det socialistiske og samfundshistoriske, hvilket bestemt ikke nogle af mine spidskompetencer. Men jeg gør mit bedste og knokler som en gal, så jeg håber på, at det kommer til at blive afspejlet i min eksamen. Wish me luck! Derfor er der nok desværre heller ikke et indlæg på bloggen i morgen, da jeg får ret så travlt (ikke at jeg ikke har det nu).

Men jeg har lovet jer en opfølgning på, Hairbell hårplejesættet fra Harmonylife.dk og det skal I selvfølgelig ikke snydes for. Nu har jeg brugt det den sidste uge, hvilket vil sige et par gange og selvfølgelig er der ikke de vilde resultater endnu. Men jeg er forventningsfuld, da jeg har hørt gode erfaringer fra en veninde og ligeledes har kunne læse mig frem til gode resultater fra flere personer på nettet.

Det er en spændende innovativ fransk hårplejeserie, der promoverer sig med, at ens hår kommer til at gro 3 gange så hurtigt som normalt, hvis man bruger shampooen og balsammen. Der flere kliniske undersøgelser, der påviser effekt ved brug fra produkterne (som bl.a. dette) og påviser at brug af produkterne, kan få håret til at vokse mere i løbet af 4 måneder, end hvad det plejer i løbet af et helt år. Og det lyder jo rigtig lovende og nok noget, som de fleste af os finder ganske tiltalende. Så det er et forsøg værd!


Shampooen har en meget frisk og ren sæbeduft, der er ganske behagelig og nærmest salon-agtig, hvis I kan forestille jer det. Den har en lys blå farve og en tynd gel-lignende konsistens, hvilket gør den nem at fordele. Den fungerer naturligvis ved at rense hår og hovedbund, men derudover forbereder den hovedbunden på den efterfølgende balsambehandling, som er den, der gør arbejdet så at sige. Balsammen skal, modsat en almindelig balsam, ned i hovedbunden (og så kan man bruge en anden balsam eller kun til resten af håret). Både shampoo og balsam skal hver have lov at sidde i og virke i 3-4 minutters tid, hvorefter der skylles grundigt efter med varmt vand. Ganske let at bruge - og det eneste man sådan skal være rigtig opmærksom på, er som sagt at balsammen skal i hovedbunden og ikke i længderne. Det giver selvfølgelig også god mening, da pleje af længderne ikke vil kunne fremkalde vækstprocessen - det skal gøres ved rødderne.


Efter vask føles, og dufter, mit hår lækkert rent, hvilket er et resultat, der holder i et par dage - men det kan naturligvis variere fra person til person, da det ligeledes bl.a. også har noget at gøre med fedtproduktion, miljøpåvirkning, anvendelse af produkter mv. På dén front er jeg i hvertfald tilfreds og jeg glæder mig meget til at se, efter et par ugers (måske der endda skal gå en måned eller to) brug, om serien holder, hvad den lover og om mit hår vokser hurtigere end normalt. Om ikke andet så er det også en plejende serie, der nærer håret, genopbygger og giver massere af fugt, glans og styrke!Det har yderligere en udglattende effekt og reducerer hårtab, hvilket er en af de ting, jeg i perioder kan lide under. 

I følge hjemmesiden så er produkterne egent for alle hårtyper og anbefales ligeledes gravide og ammende kvinder, hvorfor produkterne virker meget milde og jeg har heller ikke selv oplevet nogen allergisk reaktion ved brug, på trods for at jeg ofte er meget overfølsom, når det kommer sig til hudplejeprodukter. Alt i alt synes jeg, det tegner godt og jeg er spændt på at se resultater!Nu vil jeg til at slutte af for i dag, så jeg kan komme lidt tidligt i seng og tidligt op i morgen for at knokle videre! 

Har du forresten husket at deltage i min lækre giveaway om den skønne Eames gyngestol - ellers kan du gøre det ved at klikke lige her! :) Godnat allesammen!

8 kommentarer:

 1. Hvordan er resultatet nu? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er måske lidt for tidligt at sige, tror jeg. Men jeg nyder helt sikkert, at bruge produkterne. De er så skønne! Og får det dejligste shine :)

   Slet
  2. Normalt hår vokser ca 12 cm om året - dette produkt lover, at håret vokser - Ja de 12 cm - på 4 måneder ikke? Så skulle håret jo vokse 3 cm om måneden i 4 måneder, for at kunne leve op til det, produkterne lover. Hvordan kan du ikke se resultater nu? Det er ret tydeligt hvis ens hår vokser 3 cm på en måned, ikke? ��

   Slet
  3. Jeg har ret langt hår i forvejen, så det er lidt svært at bedømme, om det er vokset de lovede 3 cm. Det er bestemt vokset, men dog tror jeg ikke, det er helt oppe på 3 cm. Nu prøver jeg at bruge det lidt længere tid og krydser fingre for, at væksten sætter mere ind efter noget tids brug. Jeg kunne forestille mig, at hovedbunden og hårsækkene lige skal vænne sig til de nye aktive stoffer, men jeg ved det ikke med sikkerhed. Jeg tester i hvertfald videre! :) Og skal nok give besked igen om noget tid. I hvertfald får håret et dejlige shine og en god duft.

   Slet
 2. Vasker du ikke dit hår de dage, hvor du ikke bruger produktet, eller bruger du alm. produkter der?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger produkterne så ofte som muligt og gerne ved hvert bad. Men har jeg eks. travlt en dag og er nød til at tage bad i fitnesscenteret, så bruger jeg almindelig shampoo og balsam (bruger L'Oréal Elvital), da det ikke behøver at sidde i lige så lang tid som dette. Men ellers - ved hver hårvask :)

   Slet
 3. Bliver dit hår ikke helt filtret, når du bruger produkterne? Mit hår er én stor knude, indtil jeg bruger en anden balsam bagefter..

  SvarSlet
 4. Bliver dit hår ikke helt filtret, når du bruger produkterne? Mit hår er én stor knude, indtil jeg bruger en anden balsam bagefter..

  SvarSlet