tirsdag den 20. januar 2015

Imerco: Skal-skal ikke

Godaften allesammen,

Jeg tjekker lige hurtigt ind og siger hej, inden den står på et par praktiske gøremål og tidligt i seng. Det har været en hård dag med eksamensforberedelser og jeg skal tidligt op i morgen, træne og igang igen. Derudover overvejer jeg stærkt at svinge forbi Imerco og kigge på lidt godter. Se bare lige, hvad de lagde op på deres FB-side tidligere i dag:


Er det ikke for vildt? Jeg har dog hørt fra en veninde, at de har kørt med 30 og 50% i den seneste tid, så der er nok ikke det helt vilde tilbage. Hvorfor vidste jeg ikke lige det noget før?! 

Men der er nok mange mennesker i morgen tidlig.. Og der er nok ikke det vilde tilbage.. Hvis jeg køber noget, skal jeg transportere det hjem på cykel... Jeg har også ret travlt med eksamenslæsningen... Og det kommer sikker til at sne... Men 70%!! Det er jo sindsygt! Skal jeg tage afsted eller ej? - et af livets svære valg ;)

Hvis jeg tager afsted, ville jeg da ikke have noget i mod at finde:Uha, jeg skal da passe på med, ikke at købe alt deres Georg Jensen, Kähler og Lyngby ;) Jeg har heller ikke plads til alle de vaser, men det er jo for vildt billigt! Alle disse ting har tilsammen en normalpris på 9.549,15 kr. hos Imerco og med -70% kommer det helt ned i 2.878,24 kr. Det er vildt! 
Dog duer det ikke lige, at jeg bruger så mange penge på pyntesager lige pt., men chancen for at de har det hele, i den ene Imerco og efter alt de tilbud der allerede har været, er nok minimal!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar