mandag den 5. januar 2015

Lovely abs and arms

Vil lige dele nogle super smukke og flotte inspirationsbilleder med jer i dag. Det er en af de ting, der er med til at give mig godt med motivation til at give træningen en ordentlig skalle. Da træningen i dag stod på abs og arme, så synes jeg også, at det er det, vi skal savle lidt over i dag :)


Jeg arbejder på, at få mere markerede arme og der skal generelt mere styrke til. Det går stille fremad og jeg er sikker på, at det nok skal blive godt med massere af arbejde! 

Mht. maven, så har julen (den fede mad og den manglende træning i julen) sat sine spor og især på den nedre del af maven samt om hofterne. Men jeg er sikker på, at det er noget, jeg kan få rettet op på, nu da min træning igen er sat i gang og nu når jeg har sat fokus på kosten igen. Det kan dog være en smule svært, når jeg som i denne uge eks. er hjemme hos min mor og skriver eksamen. De har ikke de samme kostvaner som jeg og det kan virkelig mærkes. Selvom jeg prøver at vende til til at spise mindre fed mad og mindre sukker, så er det en sej kamp, som jeg tror, jeg må erkende mit nederlag i. De skal jo ville det selv - ellers nytter det ikke. Og det er ikke noget, jeg kan bestemme for dem. Men det er enormt svært for mig at leve sundt og med de makrotal, jeg har, når der bliver serveret pandekager, flødesovs, sodavand, chokolade og kage hele tiden. Jeg kan selvfølgelig godt finde ud af at sige nej eller nøjes med kun en lille smule. Men det er altså virkelig svært. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar