tirsdag den 13. januar 2015

Skønheds-ønsker

Hejsa I skønne piger,

I dag bliver det til et lidt kortere indlæg, da jeg er ret så udmattet og samtidig skal have lavet mere på min eksamensforberedelse. Igår middag begyndte jeg bare at blive dårlig og har faktisk været syg lige siden (plus hele natten igennem). Jeg har det dog meget bedre nu, men er ret så træt og kan godt mærke, at min krop har brug for varme, hvile og god kost. Så det må jeg hellere lytte efter!

Jeg vil lige tjekke ind for at vise jer lidt af de skønheds-lækkerier, jeg lige for tiden sukker langt efter.Den lækre Bio-oil er jeg jo helt forelsket i. Jeg har før brugt den og den har gjort rigtig meget for mange af mine små ar og mærker. Desværre har den ikke haft den store effekt på mine strækmærker, men den forbedrer virkelig min huds udseende alt i alt.

Derudover kribler det virkelig i mine fingre for at prøve Ole Henriksens Vitamin plus dagcreme med matterende effekt (hvilket min hud virkelig har brug for - sammen med godt emd fugt), Divadermes brow extender, en læbeforstørrende lipgloss og en concealer/contour palette.Er der nogle af jer, der har god erfaring med nogle af tingene? Så er I mere end velkommen til at tippe her ;) Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der synes, dette lyder som rigtig spændende produkter!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar