onsdag den 7. januar 2015

Træning og eksamen - on my mind

Godaften allesammen,

Har I haft en dejlig dag? Jeg sidder jo midt i en eksamen, lige nu, som I jo nok ved og det kan være svært at se, hvad man egentligt når på en dag, fordi det hele bare går op i opgaven. Jeg har heldigvis nået min træning, som i dag stod på mave og arme (lige pt. kører jeg et 2-split program med hensigten om et 3-split fra næste uge af). Jeg følte, at det var en rigtig effektiv træning og jeg gav alt, hvad jeg havde i mig - især mht. mine abs, som jeg ofte har problemer med at få trænet ordentligt igennem! Gårsdagens træning bestod af ben og baller og jeg skal love for, at den også kan mærkes. jeg kunne næsten ikke komme ud af sengen i morges. Autsj - Sådan skal det være!

I morgen bliver en restday for mit vedkommende, men jeg tror alligevel, at jeg vil snige et par km. ind i form af gåtur med hunden. Det er så dejligt forfriskende for hovedet at komme ud i den friske luft, når man sidder indenfor foran computeren i timevis. Men ellers så skal den stå på opgave, en tur ned i byen og måske har jeg også en lille brunchdate med en veninde. Jeg er ikke bagud som sådant med min opgave, men den skal alligevel have en ordentlig skalle imorgen, for nu har jeg brugt en masse tid på at finde kilder mv. og nu skal der bare skrives noget mere. Jeg er ikke typen, der kan vente til sidste sekund med at kradse hele opgaven ned. Jo mere jeg har på skrift, jo mere rolig er jeg. Selvfølgelig skal det også være at ordentlig kvalitet, selvfølgelig. Men det beroliger mig, når jeg trods alt har noget at aflevere. Så vil jeg hellere bare skrive derudaf og så bruge tid på at rette det til, gøre det skarpt og tilføje flere pointer og/eller kilder.

Jeg skal også tidligere op. Det går simpelthen ikke, at jeg bliver i sengen til kl. 9, bare fordi at det er hyggeligt at putte med hunden. Jeg skal op og i gang, så jeg bedre kan tillade mig selv at holde nogle gode pauser fremfor at være stresset. Min plan er også at se, om ikke jeg kan nå at lave nogle lækre hjemmelavede proteinbarer imorgen. Jeg har fundet en spændende opskrift, som jeg vil modificere lidt og bliver de gode, skal I selvfølgelig nok få opskriften herind.

Nåh, klokken går og tiden slår. Jeg må hellere se at komme i seng, så jeg kan komme tidligere op i morgen. Kan I sove godt allesammen <3Ingen kommentarer:

Send en kommentar