tirsdag den 3. februar 2015

Fit i Februar & sukkerfrie lækkerier

Godaften derude i stuerne,

Er i også faldet om i sofaen foran fjerneren, eller er det kun mig? Puha for en dag! En skøn dag! Jeg har været på Uni og haft min første dag på det nye semester. Det er utroligt, som tiden den flyver og nu er jeg jo (forhåbentligt) snart bachelor, Jubii!! Efter Uni tog jeg ned i FW og fik trænet en masse lækker cardio og ben. Avs, jeg tror, jeg har overbelastet de stænger ovenpå dagens 12 km. på cykel også. Jeg har sørget for at strække godt ud, men... det kan mærkes! Jeg har fået rykket rundt på mit skema og derfor vil jeg starte dagen ud med en morgentræning i morgen tidlig og der skal den stå på kun en smule cardio og så mave og ryg, da dagen ligeledes skal rundet af med 12 km. på cyklen. Torsdag tror jeg, at jeg vil prøve et nyt hold af :) Spændende!

Når vi nu er godt igang med 'Fit i Februar', så synes jeg også, at jeg lige vil slå et slag for, at man sætter fokus på at nedbringe sit sukkerindtag. Det er i hvertfald noget, jeg selv gør meget i og synes kan være svært i dagligdagen, hvorfor jeg er faldet pladask for Isis-produkterne. I har måske nok set mig rose dem her på bloggen før og det er ikke uden grund. Jeg er vild med, at man kan få så mange spændende produkter i lettilgængelige dagligvarebutikker og til billige penge.


Ofte kan man endda også være heldig at finde produkterne på tilbud i butikker som Rema1000, SuperBest, Spar, Netto, Lidl, Kvickly, Føtex, Kiwi, Fakta, og Bilka - alle de steder, man normalt kommer. Det er en af de ting, jeg synes, er super dejligt. Det gør det nemt og bekvemt at få handlet ind til sundere måltider i dagligdagen. 


Som I jo nok ved, er jeg glad for Isis-produkterne og har flere af disse i køleskabet og skabene. Men man skal også udvidde sin horisont engang imellem, så nu vil jeg til og i gang med at teste lidt forskellige varianter af, som jeg ikke har haft tænderne i før - og så nogle af de gode gamle kendinge, det er svært at leve uden ;) Jeg glæder mig især til at give mig i kast med den nye spændende Free Soft Bar med karamel, spændende opskrifter fra de 3 bøger "Spis mere sundt", "Mad og diabetes" og "Det søde liv uden sukker"ketchuppenkagecremen og Perfect florsød


- Og ikke mindst også de lækre kendinge som barereneden mørke belgiske chokoladechipseneClassic crunch og müslien. Mums!

Hvis I følger med her på bloggen, vil der løbende komme flere indlæg omkring de skønne produkter og ikke mindst de spændende opskrifter, fra opskriftbøgerne, som jeg vil give mig i kast med - så stay tuned! :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar