torsdag den 19. marts 2015

Opskrift: Proteinmuffins

Proteinmuffins med kakao, dadler og banan 
- uden sukker eller fedtstof

Ingredienser:
2 bananer
2 æg
5 dadler (uden sten)
1 dl. havregryn
1 dl. hvedemel (kan evt. udskiftes med mandelmel)
2 scoop chokolade proteinpulver (her har jeg brugt Chocolate fra CN Nutrition, Gymnordic)
2 spsk. rå kakaopulver
2 tsk. bagepulver
1 dl. minimælk (eller skummetmælk)

Fremgangsmetode:
Alle tørre ingredienser blandes.
Æggene piskes sammen, bananerne og dadlerne moses i og røres sammen med de tørre ingredienser og mælk.
Fordeles i forme (jeg brugte 14 stk.).
Bages i ca. 13 min. ved 200 grader (almindelig ovn).

Nem og lige til!

De er dejligt luftige, søde og mætter rigtig godt. Perfekte til madpakken og kan fint fryses ned, uden at det går ud over den lækre smag, og tages op aftenen inden, de skal bruges.

* Nærringsindholdet er pr. muffin.



Nogle af dem fik en lidt sjov form, fordi jeg eksperimenterede lidt med formene ;)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar