onsdag den 6. maj 2015

VIP til Aalborg Karneval

Hejsa allesammen,

Er I kommet godt ind i maj måned? Lige for tiden går dagene simpelthen så stærkt for mig. Der er ikke længe til, at vores bachelorprojekt skal afleveres og vi er da også ved at nå enden på det, men hvor blev tiden dog af? Lige om lidt er det jo afleveret og så er det Aalborg karneval, der står for døren. Det er simpelthen bare den perfekte måde at slutte de sidste måneders hårde arbejde af på med en kæmpe fest. Jeg skal selv fejre dagen med 3 af mine dejlige studieveninder og det er bare en helt perfekt afslutning på vores tre forgangende år sammen, inden vores veje skilles på fire forskellige kandidatprogrammer. Selvfølgelig skal vi da blive ved at ses derefter, men det bliver bare ikke lige så tit. Derfor skal den også have hele armen til dette års karneval, så vi rigtig kan fejre vores sidste år sammen!


Årets tema Tabu har været en smule svært at finde på en udklædning til og vi er heller ikke helt kommet til en enighed endnu. Der er mange muligheder, men vi har desværre ikke den store tid til at kreere et stort og flot kostume oveni vores bachelorskrivning og samtidig så ønsker vi også, at væres udklædning skal være lidt praktisk til dagen, hvor vi jo kommer til at gå en masse og hvor det kan være både solskin og regn. Derfor har vi planlagt et lille karnevals-møde i aften, hvor vi hver især skal komme med nogle forslag og så skal vi finde et at blive enige om. Det skal nok blive godt!

En ting er vi dog allerede blevet enige om, og det er, at den ikke skal have for lidt i år! De andre år har den stået på Stjerneparaden, og Kildeparken senere, med alt for meget lunkent opblandet alkohol og junkfood - i år vil vi ikke nøjes! Vi skal have VIP og bare nyde den ultimative forkælelse til et karneval på første klasse uden at gå på kompromis med alt det sjove, der hører karnevallet til. Og selvom at man måske ved første øjekast synes, at det lyder forholdsvis dyrt med 1.498 kr. for et VIP-armbånd, så har vi i hvertfald snakket om, at det faktisk godt kan betale sig. Det løber altså hurtigt op, når man bare skal have loyalitetsarmbånd (der giver adgang til Kildeparken), lidt at drikke, frokost og drikkelse hertil, lidt mere alkohol, snacks, mere at drikke, aftensmad og noget at skylle ned med ;) Jo selvfølgelig kan man købe nogle billige karnevalsøl eller -mokaï, men skal man lige have sig lidt andet at drikke - en cocktail eller nogle stykker - så løber det alligevel hurtigt op. Vi vil i hvertfald ikke nøjes i år. Det bliver det bedste karneval nogensinde!


VIP-arrangementet giver adgang til VIP-karneval, som er karneval på første klasse med en masse eksklusive fordele som f. eks. adgang til et lækkert loungeområde og fri bar. I samarbejde med Comwell Hvide Hus Aalborg har Aalborg karneval udviklet et nyt og spændende VIP-arrangement til årets karneval lørdag d. 23 maj med særlige Gold VIP-armbånd, der giver adgang til hele herligheden.


Lørdag kl. 12:00 er der velkomst og mousserende vin på Comwell Hvide Hus og herefter og indtil kl. 14, vil der være frokost i bedste tapas stil i Bar V samt på terrassen med udsigt over kildeparken. Mellem 14 og 18 serveres der snacks i Bar V, hvilket indeholder en variation af salt, frugt, nødder og kaffe samt the. Kl. 19 står den aftenstapas i Bar V og på terrassen, hvor der er siddepladser til alle de ømme fødder ;) Under hele herligheden, fra kl. 12 til 23, er der fri bar med øl, vand, kaffe/the, vin, cocktails (hvor der bl.a. er en speciel karnevals-cocktail) og ikke mindst mousserende cava - alt sammen inklusiv i VIP-pakken. I hele tidsrummet får man naturligvis også eksklusiv adgang til Kildeparken direkte fra hotellets terrasse af.

Hvis I også vil fejre karnevallet luksus-style, som os, så kan Gold VIP-armbåndet købes her. Vi ses til årets største, vildeste og sjoveste fest lørdag d. 23 maj! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar