mandag den 2. november 2015

Bloggen i den kommende tid

Hej allesammen,

Så blev det mandag og ugen, hvor jeg skal have klaret en hel masse eksamenslæsning inden min eksamen på fredag. Åh, hvor bliver jeg da bare aldrig god til eksamener og nervøsiteten er simpelthen det allerværste. Men jeg forsøger at hygge lidt om mig selv og så få læst en masse op. Jeg er heldigvis kommet igennem hele pensum og satte tid af til allerede at begynde noget af oplæsningen her i weekenden, selvom programmet var tæt pakket med diverse events (som I nok skal få mere at høre om her på bloggen de kommende dage) og det hjalp lidt på nerverne. Dagen i dag har været lidt kaotisk mht. oplæsningen, men jeg har da fået læst op - det har bare været i øst og vest. Derfor vil jeg sætte mig senere i dag og lave en overskuelig plan for, hvad jeg vil læse på de følgende dage, tilrettelægge min træning og booke hold samt få styr på, hvor mange timer jeg kan sige ja til i fht. arbejdet. Lige pt. har jeg lyst til at meddele, at jeg hverken kan komme i morgen eller tage timer resten af ugen, hvilke ikke er tilrettelagte endnu, fordi jeg synes, det bliver for stressende oveni min læsning. Som vi havde snakket om, skulle jeg 'bare' tage 4 timer i morgen og 8 timer i overmorgen, men det er altså en del, når nu min eksamen ligger fredag morgen og jeg har en forelæsning torsdag også. Så ja, der er nogle ting og sager, der skal styr på. Men don't you worry. Jeg får det til at gå op i en højere enhed!

Nåh, så ved i det! Men det jeg også ville fortælle med det er blot, at jeg nok får en del at se til denne uge og derfor kan det gå ud over, hvor mange indlæg jeg får lavet. Men så er jeg også tilbage for fulde kraft i næste uge igen. Hvis I følger med på min Instagram, så ved I også, at jeg bl.a. er begyndt at teste, om jeg kan få lækre fyldige bryn og lange smukke vipper ved brug af M2Beauté øjenbrynsserum og øjenvippeserum. Det er to produkter, jeg har hørt rigtige gode anmeldelser af og derfor er det også nogle, jeg længe har haft i tankerne at give mig i kast med. Da posten kom med produkterne her i weekenden, var jeg ellevild for at få dem testet af og derfor har jeg fået taget nogle 'førbilleder', som jeg vil vise jer i et indledende indlæg og så ellers løbende komme med opdateringer på, hvordan processen går, hvad jeg synes om produkterne og vise jer billeder af resultaterne. Det er et lille projekt, jeg glæder mig super meget til!


Derudover kommer der også snart et spændende indlæg med nogle nye modefavoritter, som jeg har fra bl.a. gårsdagens lagersalg hos Americandreams, og ikke mindst den lækre goodiebag jeg fik med derfra, og fra et lidt anderledes sted end jeg normalt shopper, Sygeplejebutikken.dk, som virkelig har nogle lækre sager til rigtig gode priser.

Sidst men ikke mindst så er jeg også gået i gang med at prøve at bruge læbestift. Selvom at jeg har arbejdet hos L'Oréal og at jeg har et helt hav af forskellige farver og mærker, så har jeg aldrig brudt mig om at bruge læbestift. Derfor har jeg nu kastet mig ud i at afprøve den mere afdæmpede nye trend med nude, matte farver med nogle lækre stifter fra Rimmel. Hertil er jeg også i gang med at teste Batistes nye skud på tørshampoo-stammen af og det er noget, jeg har stor erfaring med, eftersom jeg jo træner en hel del - men samtidig gerne vil skåne min hovedbund og derfor ikke vasker hår hver dag. Her har tørshampoo været min trofaste følgesven i nogle år og jeg kan lige så godt indrømme med det samme, at Batiste er et af de mærker, jeg gentagende gange vender tilbage til. Men vi må se, om den nye variant kan leve op til mine andre favoritter.
Det får I også meget mere at se til, når jeg har fået prøvet det noget mere af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar