onsdag den 24. februar 2016

Farvel tørre vinterfusser

Har I læst mine tidligere indlæg om de lækre sager, jeg modtog i pakken fra Perfect-body.dk? Jeg har tidligere fortalt omkring dermarolleren, Bio Oil, khlorhexidinspray og aloe vera, som jeg bruger i forbindelse med mit 'Projekt Pænere Hud' samt omkring en tandblegningspen jeg vender tilbage til igen og igen, men som i nok så på et af mine billeder, så var der jo flere spændende ting i pakken, som jeg lovede at give jer en tilbagemelding på.

Jeg får simpelthen så tør hud lige for tiden og det er ret typisk for årstiden. Også mine fødder bliver tørre her i de kolde vintermåneder og jeg drømmer mig tilbage til sommeren med bløde fødder og sandaler. Derfor tænkte jeg, at jeg ville prøve de meget omtalte Bløde Fødder mod hår hud på fødder og hæle, der er en slags pose, man skal have på fødderne i 90 minutter og efter ca. 3, så begynder den hårde hud at falde af. Min mor købte sådan en pakke her sidste forår og selvom, at det så noget voldsomt ud, at huden begyndte at falde af, så virkede det virkelig. Så jeg glædede mig lidt til at få prøvet det og selvom, at jeg lidt frygter den skallende hud, så er det det værd, hvis man kan komme det hårde hud så let til livs uden at bruge file, skære osv.


Her igår aftes lavede jeg mig et dejligt fodbad og fik vasken fødderne godt og grundigt rene. Derefter klippede jeg fodposerne op og fik dem sat fast om fødderne. Der var intet at mærke, hverken kløe, svie eller lign. Jeg mærkede slet ikke, at de sad på og kunne bare sidde i sofaen og nye en kop the og lidt serier, inden poserne igen skulle af og fødderne vaskes grundigt rene igen. Der er endnu ikke noget at se eller mærke på fødderne, så jeg er spændt på resultatet, men er slet ikke i tvivl om, at det nok skal virke, da jeg så, hvordan det tog sig ud hos min mor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar