tirsdag den 23. februar 2016

Jeg er ikke...

... typen der er god til at smide ud. Hvad enten det kommer til at tømme ud i garderoben, make-up skuffen eller køleskabet. Jeg hader at smide noget ud, jeg ikke har fået brugt. Jeg synes, det er spild, frås og unødigt - og får så dårlig samvittighed.

... glad for hovedpinepiller. De har absolut ingen positiv effekt på mig. Jeg har efterhånden prøvet mange mærker og slags uden effekt - andet end en slem kvalme og sommetider også opkast som følge :(

... god til at stå tidligt op. Det var jeg engang og vi skal egentligt ikke så mange år tilbage. Jeg har ingen anelse om, hvad der skete, men nu føler jeg, det er en pine hver morgen, hvor vækkeuret ringer. Om kl. er 6, 7 eller 8 - jeg er dødtræt!

... meget for at bruge penge på roll-on deoer, hårlak og tandpasta. Jeg ved, hvilke mærker jeg vil ha og går ikke på kompromis. Men jeg køber altid disse ting på tilbud og laver mig et lille lager herhjemme. Både fordi at det er ting, det er rimelig træls at løbe tør for en mandag morgen, men også fordi det er ting, jeg virkelig ikke gider kaste unødige kroner efter (til forskel fra så meget andet ;)).

... i stand til et huske regler i kortspil. Bevares, så ofte spiller jeg da heller ikke kort. Men hver-evig-eneste-gang skal jeg have forklaret reglerne på ny, fordi jeg fuldstændig har glemt dem. Jeps, selv på de mest basale spil som eks. 500.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar