mandag den 29. februar 2016

Job, Træning & Sygdom

Dejlig dag "på kontoret". Det meste af min dag er gået med at læse og selvom, at det lyder ganske kedeligt, så var det lige, hvad jeg kunne holde til i dag. Lige siden igår aftes, har jeg været halvsløj, med ondt i halsen og løbende næse - virkelig ikke, hvad jeg gider lige nu! Men kender i ikke de dage, hvor man ikke føler sig syg nok til at blive hjemme under dynen, men alligevel sidder og har det halvdårligt dagen igennem på job?

Efter en hyggelig cykeltur med en veninde og lidt for meget kulde, har jeg besluttet, at træning i aften bliver udskudt. Eller det er så meget sagt. Jeg har mine absolut faste styrkehold tirsdag og torsdag - og dem prioriterer jeg altid højere end næsten alt andet. De er virkelig skønne! Men i ved jo, at jeg elsker min træning og jeg elsker at kunne gøre det for mig selv at tage mig tid til at træne mange gange ugentligt. Men lige for tiden er det desværre prioriteret lavere i ft. min hverdag. Det er ikke fordi, at jeg har dårlig samvittighed over det, men jeg savner bare virkelig den træning i min hverdag! 

Jeg valgte jo at skære mine cardiohold fra pga. min skindebensbetændelse - eller det blev jeg nød til! I stedet cykler jeg dog en del mere end tidligere, så på den måde bliver det vejet lidt op. Men jeg får ikke helt trænet så meget styrke, som jeg tidligere har gjort. Og det ærger mig virkelig, for det er simpelthen noget af det bedste, jeg ved! Men årsagen er, at jeg jo er begyndt i praktik, hvor jeg nu har været i lidt over to uger. Det er super spændende og lærerigt - men samtidig er det også på fuld tid og når det hele samtidig er så nyt, så er jeg ret bombet, når jeg så kommer hjem. Jeg har også skulle vænne mig til at omlægge min dag og strukturere den på en helt anden måde, end hvad jeg er vandt til. Derudover så har jeg også haft et oplæg, jeg skulle læse en hel del op til og forberede, som jeg skulle fremlægge på Uni i fredags - og det er heldigvis overstået nu. Ikke at jeg har de store kvaler med sådan noget, men det har taget meget af min tid at få læst den store mængde litteratur, skrive noter og koge det hele ned til et oplæg.

Så nu hvor jeg er ved at have vænnet mig nogenlunde til tiden som praktikant på fuldtid, så passer det bare super dårligt ind i mine planer at skulle til at være småsyg. Nu hvor jeg begyndte at kunne overskue at strukturere min dag med job og træning. Men jeg smutter tidligt under dynen i aften og så håber jeg på det bedste. Imorgen er det jo tirsdag og der har jeg et dejligt styrkehold i FW, som jeg ser meget frem til!Ingen kommentarer:

Send en kommentar