tirsdag den 23. februar 2016

Syg, Forårsfornemmelser & Kjoler

Dagen i dag har so fare stået på oprydning, afslapning og lidt arbejde i ft. bloggen. Jeg måtte desværre melde mig syg fra praktikken idag og det ærger mig virkelig, da jeg oplever så mange spændende ting og virkelig holder af min arbejdsdag og kollegerne der. Men min krop sagde simpelthen fra igår aftes. Da jeg vågnede i morges, havde jeg det egentligt okay, selvom at jeg knap havde fået sovet, fordi jeg kom så sent i seng igår. Men det indhentede mig desværre hurtigt og derfor har jeg forsøgt at tage den lidt med ro her til morgen. Jeg synes egentligt, at jeg er klar nok i hovedet og det er faktisk det mest frustrerende. Der er så meget, jeg gerne lige vil nå, men kroppen kan ikke følge med.

Jeg sidder lige pt. og sukker efter smukke nye kjoler til at forny garderoben med. Foråret er, forhåbentligt, snart på vej og selvom, at jeg pt. ligger syg herhjemme, så kan jeg mærke, at jeg er begyndt at være i forårsstemning – vi mangler bare, at vejret følger med. Når dagene bliver lysere og fuglene begynder at kvidre, så tænker jeg klart i baner med lysere tøj og mere feminine snit. Derfor drømmer jeg mig væk i smukke kjoler, der, forhåbentligt snart, kan bruges med et par strømpebukser og et par sneakers og være lige så fine, som når man kan smide strømpebukserne og hoppe i et par sandaler til de varmere sommerdage. Jeg har fundet særligt to rigtig fine fra mærket Zizzi, der også laver plus size kjoler.

Flere af jer kender nok allerede Zizzi, som jo både har en del fysiske butikker såvel som en onlineshop, hvor de forhandler super fint kvindetøj og accessories til alle størrelser og former for kvinder. Det er ikke en butik, jeg selv har shoppet i tidligere, da jeg egentligt troede, at de kun forhandlede tøj til plus size. Men en veninde fortalte mig for nylig, at de faktisk laver tøj helt ned til størrelse small også og så kunne jeg jo selvfølgelig ikke dy mig for at smutte forbi deres webshop og lure den ud. Det er så ofte, at jeg er gået forbi deres butiksruder og har sukket efter flotte bluser men tænkt, at det jo desværre ikke var noget til min størrelse. Det har de jo så åbenbart! Så jeg skal klart ned forbi deres butik hernede i byen i weekenden og tjekke deres udvalg af smukke kjoler ud! Hvor er det dog dejligt med en butik, der forhandler flere størrelser J
// Grå kjole //

// Blondekjole //Ingen kommentarer:

Send en kommentar