tirsdag den 1. marts 2016

Got it on Ebay 2016 #1

Jeg ligger nu syg herhjemme på andendagen og selvom, at det piner mig at skulle melde mig syg fra min praktik, så er jeg virkelig skidt og duer kun til at ligge herhjemme på sofaen under et varmt tæppe og spise flydende kost, side om side med lommetørklæder, halspastiller og næsespray. Så det er jo ikke ligefrem en fest, men det betyder til gengæld, at jeg kan hygge lidt om bloggen i stedet!

Så ramte vi marts måned og er derved kommet et lille stykke ind i 2016. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at lave et 'Got it on Ebay 2016-indlæg', hvor jeg viser, hvad jeg har købt på Ebay indtil nu her i år 2016. Jeg kan godt afsløre, at det ikke er blevet til det helt vilde. Jeg har forsøgt at holde mig selv lidt i kort snor - og det er egentligt i ft. det meste shopping, da jeg jo er startet på fuld tid i praktikken og derfor ikke har tid til at tage vagter på jobbet ved siden af. Så indtil at praktikken er klaret, så lever jeg kun på su'en og det skal nu nok gå fint. Men derfor forsøger jeg også at være lidt ekstra økonomisk. Jeg har sparet op og har da heller ikke økonomiske vanskeligheder, men jeg tror nu også kun, at det er sundt lige at stoppe op indimellem og forsøge at holde lidt igen. Nu er Ebay ikke det værste sted at shoppe - man får jo meget for pengene, men mit problem var lidt, at jeg kom til at købe en masse. Mange ting som jeg ofte heller aldrig er kommet til at bruge. Det er jo også spild. Så derfor har jeg faktisk kun har 3 Ebay-køb i 2016 og det må være rekord!

Jeg har modtaget alle 3 ting og vil derfor her fortælle jer lidt om hvert køb.


Disse fine leggings har i måske set på min instagram. De er meget populære lige for tiden og rigtig mange har købt dem fra H&M - de har været revet væk i butikkerne! Men disse fandt jeg altså på Ebay og til blot ca. 45 kr., så måtte jeg bare klikke dem hjem. Jeg manglede virkelig en anden farve leggings, end bare sort, til træning og til 'herhjemme' og her er de super fine. De er sømløse og bare super lækre i stoffet og pasformen. Jeg var bare desværre så uheldig, at mine havde en revne i stoffet, da de kom frem og derfor er jeg i gang med en mailkorrespondence med sælger i ft. at få et nyt par tilsendt eller at få pengene tilbage. Nu må vi se, hvad det ender med.

Min kæreste købte sig en ny iPhone og mærkeligt nok, så kunne vi slet ikke finde et panserglas nogle steder. Så jeg gik hjem og kiggede på nettet. Lidt forbavset over, hvor meget de egentligt koster (tror også at jeg egentligt selv gav 200 kr. for mit), bestilte jeg et fra Ebay, der kom på få dage. De kostede knap 10 kr. og det fungerer 100% som det, jeg har købt til min egen i Expert. Så det er bestemt noget, jeg godt selv kunne finde på at købe på Ebay igen. Der er i hvert fald noget af en procentbesparelse.

Jeg gav kæresten en elektrisk tandbørste i julegave (nøj, hvor jeg egentligt også godt selv kunne tænke mig en!) og der fulgte jo kun ét tandbørstehoved med. Så jeg kiggede lidt rundt efter, hvad sådan nogle egentligt koster. Igen blev jeg lidt forbavset. Det er jo næsten lige før, at sådan 4 hoveder koster det samme som en helt ny elektrisk tandbørste. Det må kunne gøres billigere, tænkte jeg. Og jeps. På Ebay fandt jeg nogle kompatible tandbørstehoveder med 4 stk. for ca. 11 kr. De passer perfekt til hans Oral-B tandbørste og virker upåklageligt - så selvom, at de ikke ser helt lige så fancy ud, som de originale fra Oral-B, så er det nu et godt og billigt alternativ. Ingen kommentarer:

Send en kommentar