torsdag den 26. januar 2017

My Sick Day

Efter et par dages arbejde, hvor jeg desværre har siddet og frosset en del pga. træk og har cyklet en del i kulden, er jeg desværre blevet syg. Jeg tror i hvertfald, det er årsagen. Derudover så har jeg virkelig frosset om natten og har måtte alliere mig med mit varmetæppe, som jeg har måtte tænde flere gange i løbet af natten, fordi jeg simpelthen har frosset så meget.

Så jeps, jeg ligger syg og har derfor haft en ret off dag. Men jeg har haft brug for det. Jeg havde heldigvis fået fri idag og havde en hyggelig morgen og formiddag med en skøn ven, men måtte hoppe under et varmt tæppe med the i hånden og Kleenex ved min side, da jeg tog hjem lige inden middag. Og siden da har jeg faktisk bare været herhjemme. Godt jeg havde mad klar og bare har kunne tage den med ro. Jeg har hygget inde i varmen, gået en lille tur med en veninde, talt 2 timer i telefon med min mor og ellers bare slappet af og forkælet mig selv. Forhåbentligt hjælper det 'batterierne' til at være ladet op til imorgen. Det ville være den bedste start på weekenden!

Fredsted The og Kleenex Balsam har været life saviors idag.
Fredsted laver bare de skønneste tevarianter og jeg drikker gerne flere kopper dagligt - det er blevet lidt af en addiction - And I love it! Og Kleenex'en med balsam er simpelthen bare luksus, når næsen løber. Det hjælper virkelig imod rød næse og tør hud, så det er absolut et must, så snart at vi rammer vintermånederne og næsen begynder at løbe.

Aftenens tema for hudpleje-forkælelsen blev Blue Faves. Se lige de smukke sager. Hvis det har interesse, så har jeg skrevet om Foreo og Organic Youth produkterne i tidligere opslag. Og jeg elsker dem stadig lige så meget som back then!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar