torsdag den 9. marts 2017

Torsdags Treat: 4 klassikere

Hej Hunnies,

I dagens Torsdags Treat indlæg vil jeg fremhæve 4 lækre basis-striber fra Matas, som er meget klassiske, men alligevel et indlæg værd, da de virkelig er value for the money og bestemt anbefalelsesværdige at stifte bekendtskab med. Måske du allerede kender dem, eller nogle af dem? Hvis ikke så er det på tide!


Plejende øjencreme, 20 ml. er med en vejl. udsalgspris på 59,95 kr. Så en super billig, mild og ikke mindst lækker øjencreme. Den er meget let i konsistensen, fedter ikke og fugter rigtig godt. Indholdet af allantoin mindsker mulig irritation i huden, antioxidativ E-vitamin modvirker tidlige alderstegn samt indholdet af hyaluronsyre og glycerin er gode fugtgivere.

Neglelaksfjerneren er et rigtig godt bud på et godt, effektivt og billigt produkt. Og den virker bare, som den skal uden af udtørre neglene, da den også indeholder plejende olie. Og så til en sølle pris af 24,95 kr. Samt i en praktisk 100 ml. størrelse, der hverken er 'rejsestørrelse lille' eller så stor at den alligevel ikke lige kan finde plads i toilettasken til weekendturen.

Den klassiske øjenmakeupfjerner må jeg også lige slå et slag for. Jeg tror ikke, jeg kender nogen, der endnu ikke har prøvet denne sag. Det er en super fin øjenmakeupfjerner, der gør, hvad den skal uden alt muligt andet. Og det er nok også derfor, at den har vunden så manges hjerter. Den er effektiv til de fleste typer af øjenmake op og indeholder både allantoin og glycerin, der hhv. blødgør huden og beskytter samt fugtmætter. Og til en pris á 39,95 kr. for 125 ml. kan alle være med.

Sidst men ikke mindst er Glycerin håndcremen med på listen, da glycerin håndcreme bare er det lækreste, når hænderne er vintertørre. Selvom kalenderen skriver forår, falder sneen stadig og mine hænder er knastørre og her hjælper håndcremen virkelig godt. Cremen optages hurtigt af huden og kort efter påføring, fedter den ikke længere. Derudover så er jeg ret vild med glycerinduften og den sjove følelse, det giver - lidt som et beskyttende la ovenpå huden. Det er netop indholdet af glycerin, der er med til at vinde fugt i hudens overflade og dermed hjælpes huden til at bevare sin naturlige fugtbalance. Både øjeblikkeligt og på længere sigt. Man får 200 ml. for 49,95 kr. og den er hver en øre værd, hvis du spørger mig.

Alle produkterne er svanemærket og indeholder hverken parfume, parabener eller phthalater, hvilket er et stort plus - for både os og for naturen. Hvorfor gå på kompromis med miljøvenligheden eller effektiviteten, når man kan tilgodese begge dele?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar