tirsdag den 13. juni 2017

Giveaway: Ragusa chokolade

Så er der lækkerier i massevis og en af jer kan blive den heldige vinder af hele baduljen!

Ragusa chokoladen stammer tilbage fra 1942, hvor Camille Bloch stod bag begyndelsen på den lækre kvalitetschokolade, som idag er kendt og elsket. Selvom krigen på daværende tidspunkt var på sit højeste i europa, så lykkedes det hende at være kreativ og grundlaget for Ragusa, som vi kender idag, blev skabt. Idag er det tredje generation af familien Bloch, der driver firmaet og fremstiller Regusa efter helt den samme originale opskrift, som den Camille Bloch opfandt under krigen. Udover den lækre kvalitet og smag, så er et andet varemærke ved Ragusa chokoladen den bæredygtighed, der efterstræbes, både i forhold til råvarenes oprindelse og de arbejdsforhold, som chokoladen skabes under. Bl.a. kan det nævnes, at en stor del af chokoladen produceres i Ghana, hvor landbrugsspecialister hjælper de lokale bønner til at sikre en bedre og mere bæredygtig høst af kakaobønnerne og at Bloch-koncernen desuden her investerer i infrastruktur og uddannelsesprojekter. Se sådan noget får mit hjerte til at slå et ekstra slag - Dét er værd at støtte!

Hvem elsker ikke lækker forkælelse og når det så samtidig er af god kvalitet og af bæredygtige råvarer, hvad er der så ikke at elske? Den lækre søde nougat-chokolade med hele knasende hasselnødder fra schweiziske Ragusa er netop sådan og nu kan du få muligheden for at vinde denne kæmpe pakke ren forkælelse i bedste kvalitet bestående af:

  • 3 x Ragusa Classique 100 g plade: Den klassiske og helt traditionelle Ragusa chokolade, som Camilla Bloch opfandt i sin lejlighed i Bern tilbage i 1942. Den bløde hasselnødde-nougat med hele hasselnødder er overtrukket med lys chokolade.
  • 3 x Ragusa Noir 100 g plade: Den klassiske Ragusa nougat overtrukket med mørk 60% chokolade, der giver en dejlig intens og cremet chokoladesmag sammen med den bløde nougat. Fås som plade, eller som små perfekte bidder til kaffebordet i gaveæske.
  • 3 x Ragusa Blond 100 g plade: Smagen af den klassiske nougat overtrukket med hvid chokolade får et dejligt hint af karamel, og er en sød følgesvend til en espresso efter middagen. Fås som plade eller som små perfekte indpakkede bidder til kaffebordet.
  • 2 x Ragusa Classique i æske: Små perfekte bidder med lys chokolade til kaffebordet i gaveæske.
  • 2 x Ragusa Noir i æske: Små perfekte bidder med mørk chokolade til kaffebordet i gaveæske.
  • 2 x Ragusa Blond i æske: Små perfekte bidder med karameliseret hvid chokolade til kaffebordet i gaveæske.
  • 4 x Ragusa barer: Ragusa Classique i små barer med lys chokolade, som passer perfekt til tasken eller til at dele med en ven på vejen.For at deltage i konkurrencen skal du smutte over på min instagram @bysusdk og deltage. Helt og lykke! Vinderen udtrækkes d. 22. juni og får direkte besked!
1 kommentar: