tirsdag den 20. juni 2017

GIVEAWAY: Urtekrampakke med lækker hudpleje

REKLAME

Idag er der under en uge til, at jeg forhåbentligt står med en kandidattitel og kan kalde mig for færdiguddannet efter at have forsvaret mit speciale på mandag. Åh, hvor jeg glæder mig! Og i den forbindelse er det blevet tid til en omgang lækker forkælelse til mine skønne følgere, der også skal have glæden at føle.

Det er intet mindre en en dejlig forkælelsespakke fra Urtekram, der står på højkant og lige hvad man har brug for til at blive sommer-klar på en sund og god måde. Urtekram er nemlig økologisk og ren hverdagsluksus af bedste kvalitet, der stammer fra Mariager, hvor Urtekram selv fremstiller plejeprodukterne til hud og hår og hvor de er eksperter i alt fra generelle plejeprodukter til hverdagen og til mere specifikke behov. De udvikler sig hele tiden og er på forkant med, at mulighederne for økologiske plejeprodukter bliver bedre og bedre. Og det kan mærkes! Urtekram er et af mine absolutte økologiske favoritbrands - især når det kommer sig til plejeprodukter, da deres kvalitet langt overstinger prisen!

Bl.a. var Urtekram tilbage i begyndelsen af 1970'erne allerede på markedet med plejeprodukter og siden da er sortimentet ekspanderes til at indeholde en masse lækre sager med nogle af naturens mest virksomme og skønneste ingredienser. Derudover er produkterne udviklet efter mærkningsordninger og internationale standarder, der sikre, at Urtekram kan levere plejeprodukter, der er af den bedste kvalitet. Produkterne indeholder ligeledes inden syntetiske konserveringsmidler, silikone eller parabener og dertil er de økologiske og fremstillet uden dyreforsøg og lever op til veganske standarder. Alt sammen uden at der bliver gået på kompromis med hverken "lækkerhedsfaktoren" eller virksomligheden af produkterne. We like!


Nu kan du få muligheden for at vinde denne kæmpe forkælelsespakke af rene lækkerier bestående af:
 • Aloe Vera Shampoo: Der giver dit hår masser af fugt og med en skøn duft af solmodne appelsiner. Flasken er fyldt med naturens egne fugtgivere aloe vera og glycerin, der plejer dit hår i dybden.
 • Aloe Vera Balsam: Balsammens indhold af solmodne appelsiner giver et strejf af friskhed, mens fugtmagneten aloe vera samarbejder med lecitin og glycerin for at give dejligt velplejet og luftigt hår, der er nemt at rede ud.
 • Aloe Vera Fodcreme: Hurtig-absorberende fodcreme med økologisk sheasmør, som nærer og beskytte dine fødder med en formel, der virker mod sved og minimere lugt. Indeholder økologiske ingredienser til at bevare sunde fødder. Indeholder Hexapeptide-11, der booster dannelsen af elastin og kollagen samt hyaluronsyre og diglycerini, der hjælper med at blødgøre tør hud og sprukne hæle.
 • Aloe Vera Gel: Gel med hyaluronsyre og hexapeptider, der booster dannelsen af kollagen og elastin og som er ren økologisk fugtighed og næring til tør hud, med beroligende og helende effekt på dehydrerede eller beskadigede hudceller. Denne gel egner sig fremragende som aftersun-gel og er ligeledes god til solbrændt hud, da den fremmer helingen af blærer og sår. Påføres direkte på huden, hvorefter den blidt masseres ind. Kan bruges så ofte, du behøver det. Personligt er jeg vil med denne ved brug af min dermaroller, da den fremmer healing af huden.
 • Kokos Body lotion: Lavet med økologisk jomfru kokosolie og hyaluronsyre, som på naturlig vis tilfører næring og fugtighed til huden. Derudover har den en dejlig duft af naturlig kokossødme, der bare emmer af sol og sommer!
 • Kokos conditioner spray: Leave-in Spray Balsam med økologisk kokosnektar, som på naturlig vis bidrager til afbalanceret fugtighed og forebygger tørhed i normalt hår. Håret bliver let at rede ud og efterlades silkeblødt. Og den dufter lige så skønt som bodylotionen!
 • Nordisk Birk Håndcreme: En superfugtende trio af sheasmør, kæmpenatlys- og mandelolie kombineret med styrkende birkebladsekstrakt giver dig silkebløde og velplejede hænder. Tilsat inspirationen fra de nordiske birkeskove og den blide duft af kornblomst. Vinderen i Danish Beauty Award 2013 i den økologiske kategori. (Denne er dog ikke med på billedet, men den heldige vinder får naturligvis også denne).
 • No Perfume Håndsæbe: Hvis du gerne vil vaske dine hænder rene og bløde, så er sæben her perfekt. Den er nemlig beriget med aloe vera og glycerin, der sørge for bløde bobler fyldt med fugt til dine hænder, men har sagt helt farvel til parfumen.
 • No Perfume Ansigtscreme: Let dagcreme helt uden parfume, kun ren fugt til din hud. Simpelt - men ikke mindst lækkert!
 • Rose Håndsæbe: At vaske hænder kan være en ren nydelse, især når rosenduften omhylder dig. Så lad de bløde bobler fyldt med plejende aloe vera og glycerin vaske dine hænder rene og bløde.
 • Rose Showergel: Giv din krop opmærksomhed, mens du lader de bløde bobler fyldt med plejende aloe vera og glycerin vaske din hud ren og blød. Og glem ikke at nyde duften af tusindvis af roser.
 • Lip balm med shea butter: Fugtende og plejende læbepomade med masser af hyaluronsyre og hexapeptid der sammen med shea og vanilje sikrer sunde læber.

Pakken har en værdi af 580 kr.


For at deltage i konkurrencen skal du smutte over på min instagram @bysusdk og deltage. Held og lykke! Vinderen udtrækkes d. 4. juli og får direkte besked!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar